Cafein Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Buraya mum dikin bakalım, paticikin patilerinin içinde kendim gibileri bulayım. İlgilenen olursa, Görsel Sanatlarda Modelcilik Tutorialları yazmaya başlıyorum ayrıca.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. ÖDESER: Ödev Destek Servisi
obacan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Ben bi kaç senedir yapıyorum, özellikle tamiyanın IIww serisiyle uğrasıyorum çok hoş oluyo :) En son bi tane mini cooper yaptım oda tamiyaydı :)[signature][hline]Kalhiae 25 Ekim 2004 23:41 de demişki: kız evi ; naz evi.. forum yeri ; gaz yeri. :D ------------Blind Guardian--------------
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 tamiya çok güzel bendede ta-02 şasili nissan skyline var taa 4-5 sene önce almıştım yapması çok zevkli oluyo, ama az da yarışmadık onunla eheh...ama şimdi istanbuldaki evde bende antalyada ünideyim...uzun zamandırda bi açıp kutusunu bakmadım ne durumdadır diye ayvayı yemiştir herhalde bakımsızlıktan :/ sürecek pek fazla yerde kalmadı zaten.eskiden göztepedeki parkta ufakta olsa beton bi pist vardı, fenerbahçe stadının oralardaki hobby shop orada haftasonları yarış felan düzenlerdi.ben arabayı oradan almamış olsam bile benimde yarışmama izin verirlerdi felan...tabii bi de beşiktaşta çok güzel bi profesyonel yarış pisti vardıda oraya bi kere gidebildim ancak, aldığım hs'ın yeriydi çokda güzel bi pistti...öeh be anılara daldık :)[signature][hline]Azmodai, 18 Aralık 2004 20:28 tarihinde demiş ki: arkadan ben bile cok guzel gorunebilirim kimilerine
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 yazın yapmaya başladığım bi maket vardı onu tekrar çıkardım bitirmek için.. çok iyi sayılmadığımdan ucuz maketler aldım ki üzerinde çalışayım bişi olursa üzülmeyeyim.. ama bi türlü şu mereti BOYAYAMIYORUM! ne yapmalıyım.. maket bi boing uçak.. ve parlak beyaz (4 numara revell e göre) ve boyaması çok zor bana göre. tavsiye istiyorum[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 izmirde nerden alabilirim acaba bu tip şeyleri bileniniz varmı?[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Sailor, özelden konuşalım istersen? Ama diyeceğim, normal fırça kullanıyorsan, düz parlak beyaz en lanet boyalardan biridir, hele yolcu uçaklarında iyice lanettir. Çok kasacak.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. ÖDESER: Ödev Destek Servisi
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: Dwinz, 19 Aralık 2004 23:34 tarihinde demiş ki: izmirde nerden alabilirim acaba bu tip şeyleri bileniniz varmı? İzmirde formula1 model evi var[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu
ursusarctos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 modelciyim ama warhammer 40k modelleri boyuyorum.
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Olsun ursus, o da modelciliktir.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. ÖDESER: Ödev Destek Servisi
CrayTotem Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Bende süpriz yumurtadaki maketleri yapıp suluboyaya batırıyorum... Sayılırmı?[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ben yapıyorum. Para çıkarsanız biraz gidip yeni bi maket alıcam.ç[signature][hline]tuana...
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Tüm modelcileri görsel sanatlar bölümünü işgal etmeye çağırıyorum.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. ÖDESER: Ödev Destek Servisi
Öne çıkan mesajlar