Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Animal Dye Stone Yardım Pls!!!

fredy

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar Bana Hardgamer Stili Bir Animal Dye Stone Scripti Verebilirmisiniz Nerede Aradıysam Bulamadım Lütfen Yardım Acele Lazım Bana. Lütfen Yardım Ederseniz Sevinirim Türkçe OLması ŞArt Deil İnglizcede Olabilir.
Aynı Hg'deki Gibi Olmasını İstiyorum Lütfen Beni Bırakmayın Böyle :([hline]İcq = 224455507

GodFather Orion

En Büyük Erdem Affetmektir !
Where Will You Go ?
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio Haklısın Unutmuşum.
Benim İstediğim Player Dye Stone'dan Hangi Renk İstiyorsa Onu Alacak Belli Bir Ücret Karşılığı Sonra Çantasında Alınca Atı Veya Lamayı Vs. Onu Boyamak İçin Bir Şey Olacak Bu Sadece Bir Kereye Mahsus olmak Üzere Kullanılacak. Mesela Hg'de Boyayı Aldığın RenkteDüşüyordu Çantana Rune'a iki Tıklayıktan Sonra Atı Boyuyorduk Sonrada Rune KAyboluyor. Yani Sadece 1 Kere Kullanılacak. Bu Boyayı İstediği Zaman Kullanabilecek.

Baggio Kusura Bakma Yanıtla Diyeceğime Yeni Konu Demişim Gerçekten Özür Dilerim Yanlışlıkla Oldu.[hline]İcq = 224455507

GodFather Orion

Where Will You Go ?
Sosyal ağlarda paylaş

Sildim o konuyu tamam, onemli degil.

Stone almak icin dialog veya menu kendin yazarsin heralde, alt tarafi bir newitem-color-bounce scripti, digeri icin de iki yol var. Ya boyanmasini istedigin hayvanlar icin tek tek if-elseif-elseif... yazacaksin, ya da src.ismypet ile check ettireceksin ama boyle olursa adam vendorunu da boyayabilir.

[itemdef i_stone_hede]
..
on=@dclick
target neyi boyicaz dayi?
return 1

on=@targon_char
if (=c_horse_hedere)
src.targ.color=
elseif (=hedere)
src.targ.color=
...
else
src.sysmessage boyanmaz ki bu
endif
remove
return 1[hline]Gesp (a.k.a Baggio)
L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baggio, 02 June 2003 23:24 tarihinde demiş ki:
on=@targon_char
if (=c_horse_hedere)
src.targ.color=
elseif (=hedere)
src.targ.color=
...
else
src.sysmessage boyanmaz ki bu
endif
remove
return 1

Burasi yanlis olmus pardon, bu sekilde adam boyanmayacak biseyi de targetlasa ucacak dye stone, her src.targ.color'dan sonra remove ekleyip endif'den sonrakini kaldir.[hline]Gesp (a.k.a Baggio)

[Bu mesaj Baggio tarafından 03 June 2003 00:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

on=1
src.newitem i_dyehedesi
src.act.color
src.act.bounce

Bu kadar. Oturup dialog yazacak degilim kusura bakmayin, editleyiverin o zaman benzer fonksiyonlu birseyden. Kendime bile dialog yazmaya usenirdim ben lol, koca seyi kasacam bi de pixel pixel.[hline]Gesp (a.k.a Baggio)
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio Tşk. ederim. Çok Saol

gmarthur arkadaş bana biraz yardım etsen seninle icqdan görüşelim bana bir dialog hazırlayabilirmisin ben sana yeterince anlatırım. eğer yardım edersen sevinirim. merak etme scripti çalmam sadece lazım senin adınada script sitesine atarsın benim için sorun deil. yardım edersen çok iyi olur. yani scriptingden anlasam senide yormam bu kadar ama işte napalım öğrenecez yavaş yavaş.

gerçi benim elimde bir tane item stone scripti var onun dialogu olursa onu yaparım biraz bilgi verirseniz çok iyi olur arkadaşlar. sayenizde script yazmayıda yavaş yavaş öğrenecez :)[hline]İcq = 224455507

GodFather Orion

Where Will You Go ?
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio O yazdığın scripti bir araya toplayıp yazarmısın ben pek bir şey anlıyamadım kusura bakma bazı yerleri değiştir demişsin de yardım etsen olurmu acaba Lütfen....[hline]İcq = 224455507

GodFather Orion

Where Will You Go ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...