Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Beyler agırlıklı oalrak hatta tek olarak kemanın oldugu bir beste ve besteleri barındıran bir cd solyebılırmısnız yada tavsiyelerınızı falam ?Kemana hastayımdırda guselbıtane klasık alıp dınlemek ıstıyorum...[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 knight errant keman ağırlıklı metal mesela.. albümün adı da knight errant çok güzel adapte etmişler kemanı..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Baba parası değil alın teri!
syh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 paganini capricelerini al, o da kesmezse itzak perlman'in herhangi bir cd'sini alabilirsin. genelde sarki secimleri guzeldir.[signature][hline]there is nothing in this world worth to believe in
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ya söz istemiyorum sadece keman yada muzıkal gibi ama kesınlıkle söz olmıcak:)
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Haggard'ın tüm albümleri[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Vivaldi - Dört Mevsim Sadece keman yok ama sözsüz istemişsin, o zaman bu uyar heralde[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul
Jester Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 keman kalmadı cello verelim? apocalyptica'nın tün albümleri..[signature][hline]in the memory of days passed with waiting a pale gray sky.... AROSE!
tragedy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Farid Farjad Tam senliq.... Önemli olan bulabilmen tabiii... Araştır baqalım...[signature][hline][Secropiagor] http://www.secropiagor.com
Kaizer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 "Türk Müziği'nde KEMAN ile Ölmeyen Şarkılar" bende keman sesine aşığım.bu albümü de tavsiye ederim.
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Arkadaşlar çok teşekkurler il fırsatta alıcam:)
Head Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 said: Penthesilea, 12 Aralık 2004 23:04 tarihinde demiş ki: Vivaldi - Dört Mevsim Sadece keman yok ama sözsüz istemişsin, o zaman bu uyar heralde aynı şey aklıma geldi yanıt yazacakken sen söylemişsin. dört mevsim diye bulamazsan , four seasons olarak geçiyor ilgili arkadaşa söylemiş olayım.. Berliner Philharmonic , Herbert Von Karajan . aratın bunları , uçun sonra eheh.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Vanessa May veya Mye tam hatırlamıyorum bu kadın cok saglam Japon olması lazım bu kadının.melez veya[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 4 seasonsı bulurum da kadıkoye ınemedım ya :)saolun varolun mıllet:)
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 vanessa mae o dediin. bence şeyi al.. eeöö.. neydi o. sacred spirit 2 bi de jean luc ponty ve stefan grapelli öneririm ben.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
ReSeSiF Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Vanessa Mae-cheograpyh albumunu tavsiye ederim sabre dance coverlamış felan guzel bayagı
utopia Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 vanessa maenin her türlü albümü ne bulursan.grçi çok söylenmiş ama. bi de bond var onlar da iyi.[signature][hline]Yansı Gövdesiz bir sevmek parçası El olmuş uzanmış saçlarına Ürküyorum hayır kıskanıyorum Bir el, kopuk, kolsuz, dokunan... Tutunmuş saçlarına Özdemir Asaf
Mix Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 knight errant. ama...[signature][hline]Hoşuna mı gitti?
xenor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 @ Xanthe Solo keman olarak Paganini'nin 24 Kaprisi çok popülerdir ama genelde etüd gibdirler; fazla bir estetik yapıya sahip değiller. Eğer melodik ve daha expressive bir şey arıyorsan Bach'ın solo keman için partita ve sonatlarını tavsiye ederim. (3 Sonatı 3 Partitası var. Bunlarında Ithzak Perlman kayıtları mevcut)
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 wa çok saolun ya hala fırsart bulamadım kadıkoye ınmek için dire toplıcam butun cdlerı adam dıcem lıste bu verırmısın şok falam olur herhalde:P
Öne çıkan mesajlar