Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Beyler agırlıklı oalrak hatta tek olarak kemanın oldugu bir beste ve besteleri barındıran bir cd solyebılırmısnız yada tavsiyelerınızı falam ?Kemana hastayımdırda guselbıtane klasık alıp dınlemek ıstıyorum...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 knight errant keman ağırlıklı metal mesela.. albümün adı da knight errant çok güzel adapte etmişler kemanı..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Baba parası değil alın teri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 paganini capricelerini al, o da kesmezse itzak perlman'in herhangi bir cd'sini alabilirsin. genelde sarki secimleri guzeldir.[signature][hline]there is nothing in this world worth to believe in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ya söz istemiyorum sadece keman yada muzıkal gibi ama kesınlıkle söz olmıcak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Haggard'ın tüm albümleri[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Vivaldi - Dört Mevsim Sadece keman yok ama sözsüz istemişsin, o zaman bu uyar heralde[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 keman kalmadı cello verelim? apocalyptica'nın tün albümleri..[signature][hline]in the memory of days passed with waiting a pale gray sky.... AROSE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tragedy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Farid Farjad Tam senliq.... Önemli olan bulabilmen tabiii... Araştır baqalım...[signature][hline][Secropiagor] http://www.secropiagor.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaizer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 "Türk Müziği'nde KEMAN ile Ölmeyen Şarkılar" bende keman sesine aşığım.bu albümü de tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Arkadaşlar çok teşekkurler il fırsatta alıcam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 said: Penthesilea, 12 Aralık 2004 23:04 tarihinde demiş ki: Vivaldi - Dört Mevsim Sadece keman yok ama sözsüz istemişsin, o zaman bu uyar heralde aynı şey aklıma geldi yanıt yazacakken sen söylemişsin. dört mevsim diye bulamazsan , four seasons olarak geçiyor ilgili arkadaşa söylemiş olayım.. Berliner Philharmonic , Herbert Von Karajan . aratın bunları , uçun sonra eheh.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Vanessa May veya Mye tam hatırlamıyorum bu kadın cok saglam Japon olması lazım bu kadının.melez veya[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 4 seasonsı bulurum da kadıkoye ınemedım ya :)saolun varolun mıllet:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 vanessa mae o dediin. bence şeyi al.. eeöö.. neydi o. sacred spirit 2 bi de jean luc ponty ve stefan grapelli öneririm ben.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 hmm bakıyım bısaol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReSeSiF Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Vanessa Mae-cheograpyh albumunu tavsiye ederim sabre dance coverlamış felan guzel bayagı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 vanessa maenin her türlü albümü ne bulursan.grçi çok söylenmiş ama. bi de bond var onlar da iyi.[signature][hline]Yansı Gövdesiz bir sevmek parçası El olmuş uzanmış saçlarına Ürküyorum hayır kıskanıyorum Bir el, kopuk, kolsuz, dokunan... Tutunmuş saçlarına Özdemir Asaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 knight errant. ama...[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xenor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 @ Xanthe Solo keman olarak Paganini'nin 24 Kaprisi çok popülerdir ama genelde etüd gibdirler; fazla bir estetik yapıya sahip değiller. Eğer melodik ve daha expressive bir şey arıyorsan Bach'ın solo keman için partita ve sonatlarını tavsiye ederim. (3 Sonatı 3 Partitası var. Bunlarında Ithzak Perlman kayıtları mevcut) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 wa çok saolun ya hala fırsart bulamadım kadıkoye ınmek için dire toplıcam butun cdlerı adam dıcem lıste bu verırmısın şok falam olur herhalde:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar