Killer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 @kanuni bence iyi. zaten full body dediğin her bölgeye 2 hareket akar fazlası direk yoğunlaştın demek. ben 4x10 yapıyorum yet gibi ağır girmeye çalışıyorum giremiyorum da 3x12 de uygundur bide bi önceki günün önemli naptığın. ben mesala normalde bacak üstüne full body gitmeliydim. bu hafta salondan bi gençle idman yaptığımız için değiştirdim perşembe göğüs-cuma full body'e döndü bu haftalık (he eshle gittik sadece kol çalıştım o ayrı dsf) göğüs yapmıcaktım mesala eğer çok ağır girmiyosan antrenmanı kısa tutmak için bacağı kolların arasına falan alabilirsin. 10 dk falan kazandırır heralde. hem nabzı köklersin sonlara doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 hepimiz ortaokulluyuz zaman zaman. ismi paticik olan forumda işimiz ne yoksa sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 agir degil fazla. ornegin bench press 50kgx12tekrar hemen ustune 10kg dambell fly 12 tekrar.. aralari max 1 dakika dinlenme. full body workout olunca zaten ambele oluyor vucut. kanin nereye gidecegi belli degil :) max 1 saat suruyor bu sekilde. agir yani. onceden sadece gogus calisiyordum 5 hareket 4 er set misal piramit, oda 1 saat suruyor. birde haftada iki gun sadece agirlik calisiyorum artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 he süpersetli full body haftada 2 gün böyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 ok killer saol belki 4x10 a donerim. 12 lerin 10 dan sonrasi fena zorluyor aslinda guzel ama sanki biraz daha istiyor vucut. ya 4x10 yaparim yada onemsedigim bolgeleri gogus omuz 3 hareket olarak yapabilirim. sirt kol bacak 2 serde kalir. zaten bacagida squad arti bosu uzerinde squad yapiyorum bir gun digerinde de arka bacak kalf takilacagim. 3 gun zaten box vs derken istasyonlarda bacakda giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Esh said: hepimiz ortaokulluyuz zaman zaman. ismi paticik olan forumda işimiz ne yoksa sdfs GÖYÜSTE AĞRI VAR MI ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Killer said: he süpersetli full body haftada 2 gün böyle mi? evet supersetli full body yaptim kendime. salidan beri uzundur agirlik girmedigim icin her tarafim agriyor amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 ya yağ yakiyim diyosan az süperset devam edebilirsin de ara sıra atıyorum haftada 2 ya ağırlık idmanı bigün göğüs sırt triceps öbürgün omuz biceps bacak (ya da Qhaffana qhore bölersin) 3er hareket (ya da takviyen iyiyse 4x10 4 hareket büyük kaslar kollara 2 hareket), yoğunlaş direk. kas gebersin bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 amac incelmek evet. gogus omuzu 3 gerisini iki kasayim bu gun. o Q lar ne be abicim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 dsf bacak kardio günü gir ya da bak işin rengi değişir o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 ya ben kas yapıyorum da istediğim gibi olmuyor. kilo vermem incelmem lazım. 41 cm kol oldu ama kendimi demirci gibi hissediyorum. biri gelip lootladığı kılıcı, baltayı satmaya kalkıcak yakında. 10x3 yapıyorum her hareketi. az bi tavsiye lan az bi tavsiye çok değil. hiç ciddiye almıyorsunuz beni burada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 pics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 pics olmasın bi ara atarım. utanıyorum şimdi. haftada 3 gün programım şöyle: 1. bench 3 hareket. fix şu düz, alt, üst olan.(10x3) 2. üstüne butterfly (10x3) 3. üstüne Straight-Arm Pullover (10x3) 4. sonra biceps çalışıyorum. 10x3 den 3 farklı hareket diğer gün 1. sırt kanat giriyorum. 3 hareket yine 10x3. bazen Kneeling One Arm Row ekliyorum. 2. omuz çalışıyorum 3 farklı hareket 10x3 3. triceps çalışıyorum bu da 3 hareket 10x3 bu iki programı uyguluyorum sırayla dönüşümlü olarak. her programa karın ve bacak ekliyorum. karın dediğim 15x3 veya 12x3 şeklinde 4 hareket. bacak ise squat, ön arka leg curl şeklinde 3 hareket. haftada 3 gün program için şu şekilde 2 ye bölünmüş bi program iyimi sizce? ha bi de sopa çeviririm 100 kere her çalışmada asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 nası program lan bu sopa çevirmek ne ayrıca enseye alıp sağ sol mu yapıyon? oysa yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 picsi özelden at ona göre söylim utanma amk vg burası hocana utanmıcaksın çekirge korkma sadaas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 evde boy aynam yok asdfg salonda çekerim bugün. güzel bi don giyeyim bari. sopa çevirme evet o dediğinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=uYm7SJn_6ZI hadi hepimiz hayvan diyip dalga geçelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Killer said: Esh said: hepimiz ortaokulluyuz zaman zaman. ismi paticik olan forumda işimiz ne yoksa sdfs GÖYÜSTE AĞRI VAR MI ? yok panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 imam yapma o hareketi üst çeksen yeter bacak anatomisi önemli değil yarışmaya girmcien. bacak çalış da yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Killer said: sopa çevirmek ne ayrıca enseye alıp sağ sol mu yapıyon? oysa yapma abi o hareket en son şov tv 97 sabah cimnastik programında kaldı. milletin içorganları tersine dönünce 2000 lerden sonra yapan kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 hastasiyim abinin.. yepyep light weight. amk gotu cikiyor ama sonunda hep light weight :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 demir büküldü adama bişi olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Killer said: http://www.youtube.com/watch?v=uYm7SJn_6ZI hadi hepimiz hayvan diyip dalga geçelim ya ben şimdi yazıldım spor salonuna ama bu adam gibi olmak istemiyorum ya. o yüzden günde 2 kez megamek menü yiyorum büyük boy olmam dimi bu adam gibi. çünkü bu adam gibi olmak istemiyorum gerçekten bu ne abi kızlar da sevmiyor böylelerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 ya yulaf yiyorum şu an dizi izleyesim de yok related videosdan 32 dklık şeyi gördüm 1 gününü anlatıyo eggwhite diye bu plastik süt şişeleri oluyo ya ondan boşaltıyo 12 tane diye. türkiyede satılıyo mu dicem de yoktur heralde. kafa rahat adam döktü tavaya yiyio http://www.youtube.com/watch?v=Q1CMdxgurfI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 http://www.bodybuilding.com/fun/images/2005/drobson117_broom1.jpg stick twistmiş adı işte. abi ne kadar mutlu yaparken. ben de böyle gülümsüyorum aynada kendime. nesi kötü bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar