kfg Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Ben yeni bilgisayar aldım... Ama bu bilgisayarda eski bilgisayarımda çalışan oyunlar da dahil birçok oyun çalışmıyor. Açılıyor oyun ama ekran kararıyor ve windows'a dönüyor. Oyun halen altta açık oluyor. Ama tekrar tıklayınca da aynı şey oluyor. Bilgisayarın özellikleri P4 3.0 HT 1024 mb ram 128 mb fx5200... Ekran kartının driver'ı 61.77 versiyon ve directx 9.0c yüklü... Aslında directx'de bir sorun var sanırım. Çünkü directx'in yüklenmesi 1 saniye bile almıyor. Her versiyon için geçerli bu. Ama arkadaşın bilgisayarında biraz zaman almıştı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 oyun windowsa düşüyor ama hala açık kalıyor hmm daha önce de bir ara başıma gelmişti. örneğin ufo'yu açıyorsun, oyun tam açılıyor, windowsa düşüyorum ben. alt+tab yapa yapa zorla açık tutmayı becerebiliyorum, düzgün gidiyor, ancak alt+tab tekrar yapınca gene baştan başlıyorum oyuna dönmek için. format atmayı deniyebilirsin. ya da anakartının, ses kartının ve ekran kartının sürücülerini güncelleyebilirsin, belki düzelir sorunu nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum, sanırım format atmıştım.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ya bu islerde duzgun driver'i bulmak cok onemli ben buna kanaat getirmis durumdayim. bende de calismayan bir cok oyun artik simdi calisiyor, harddisk'imin derinliklerinde buldugum ekran karti driver'i bu sorunu halletti.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 P4 3.0 HT 1024 mb ram 128 mb fx5200... o makinaya o ekran kartı gitmemiş :/[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Yahu ben bu driver olayını hiç anlayamıyorum. Neden böyle salakça driver'lar yapılıyor. Şu anki driver'ımla Half Life 2 çalışıyor ama bir sonraki driver'la çalışmıyor. Bir önceki driver'la Far Cry çalışıyor ama şu anki driver'la tüm ekran mavi gözüküyor(Bununla ilgili bir topic de açmıştım.). Son driver'ın bir önceki driver'ların çalıştırdıklarını da çalıştırması gerekmez mi ? Peki directx sorunu için ne diyorsunuz ? Bende 1 saniye sürmeden yükleniyor ama arkadaşın bilgisayarında biraz zaman alıyor... [Bu mesaj kfg tarafından 20 Aralık 2004 13:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 bilgisayarlar ve kadınlar. kimse anlayamıyor :)[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: kfg, 20 Aralık 2004 13:01 tarihinde demiş ki: Yahu ben bu driver olayını hiç anlayamıyorum. Neden böyle salakça driver'lar yapılıyor. Şu anki driver'ımla Half Life 2 çalışıyor ama bir sonraki driver'la çalışmıyor. Bir önceki driver'la Far Cry çalışıyor ama şu anki driver'la tüm ekran mavi gözüküyor(Bununla ilgili bir topic de açmıştım.). Son driver'ın bir önceki driver'ların çalıştırdıklarını da çalıştırması gerekmez mi ? Peki directx sorunu için ne diyorsunuz ? Bende 1 saniye sürmeden yükleniyor ama arkadaşın bilgisayarında biraz zaman alıyor... [Bu mesaj kfg tarafından 20 Aralık 2004 13:02 tarihinde değiştirilmiştir] Herkes basitce driver'ini yukler, bilgisayarini sorunsuz bi sekilde kullanirsa bilgisayarcilar ne yapacak dersin?[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Eskiden vardı böle bozma taktikleri. Internet cafelerin servisleri uyumsuz ram takarlardı, windows uçarsa tekrar yüklerken windows'u kayıt defteri yazarken yanlış işlem yürütürdü bilgisayar :D Paragöz servis gelir yapardı. O sisteme hakkaten o ekran kartı yakışmamış. Nvidia'ya email atmayı denedinmi ? Gerçi sağda solda forumlarda araştırmak lazm aynı dertten yananlar varmı diye. Ben bir süre önce nvidia'yı braktığım için yaşamadım böyle sorunlar.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Driver'lardan 61.77 idi. 66.93, 61.76, 56.72, 56.64'ü denedim ama hiçbiri olmadı... Bu arada Aliens vs. Predator 2 için uğraşıyorum... Hepsinde windows'a geri döndü... Bu arada directx için halen bir cevap yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 directx'i sil baştan kur.Arkadaşım da aynı problemi yaşadı.Directx 1 sn de kuruluyordu ama kabul etmiyordu sonra oyunlar tabi.Kurup baştan yükleyince oldu[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Directx nereden siliniyor ? Add/Remove'da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar