Tori Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 http://hugelolcdn.com/i460/252325.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 pls no copy pasterino kapparino cappuccino Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 iem katowice: http://tr.twitch.tv/esltv_lol ig vs kt bullets var şu an, çinliler yasuo seçti ve insec jungle oynuyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 TR'deyim bikaç gün. .varmı duo diamond ayarında oynayayan yeni düşmüş garipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 c9-fnatic maçı başlıyor http://tr.twitch.tv/esltv_lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 abı lcs ne bu turnuva ne ben takıp edıyorum arada macları ama bu turnuvaların konzeptlerı anlamıyorum Bu neyin dünya şampiyonu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 bi fikrim yok ancak fnatic-c9 durum 1-1 şu an 3. maç başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 intel extreme masters. şimdiye kadar 4 tane iem turnuvası yapıldı bu sezon, onların birincileriyle beraber 4 tane de takım davet edilmiş sağdan soldan. şu c9nın yenilmesini nasıl istiyorum belli değil ya hele ki dün WE ya da TPA maçından sonraki meteosun şu hareketinden sonra http://imgur.com/5i2Z2Vk.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 @kinjo meteos o hareketi 2,3 hafta önce bi lcs maçından sonra yaptı. yeni değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 şu fnatic'deki yellowstar Türk heralde tatar falan olabilir çakma asyalı adıda Bora çıktı ya herifin asudhasuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 S-H said: @kinjo meteos o hareketi 2,3 hafta önce bi lcs maçından sonra yaptı. yeni değil yani. hahah hakkaten ya redditte görünce öyle sanmıştım hiç dikkat etmeden iem'deki maçların yapıldığı yer değil zaten evet. adamın günahını almışım ama olsun c9 yenilsin yine de sdfsdf. bu arada fnaticin yenildiği maçtaki pickleri efsane kötü yapmıştı delirdim durdum burada gragası oynamayacaklarsa niye banlamıyorlar diye. bi de 2 kere mavi takımdayken renekton banlamak da kötü bi tercih bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 http://www.twitch.tv/esltv_lol final oynanıyor 360k twitch lel felaket takılıyor ama meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 sıfır takılma var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 10 Sn'de oyun değişti sdf. edit: Bende de yok takılma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 mediumda izliyorum 5 saniyede bi 10 saniye takılıyor sdfdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 fnc kazanamaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Tokat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 20 maç yapsalar fnc hıc bırını alamıcak gibi bir görüntü var ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Adamlar o yazdığımda 4-5 kill + dragon aldı. Gittiler 1 dk içinde hepsi öldü gene sdf. Gambit gelsin. Batı Avrupa veletleri tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 euw girmiyor. lan günde 2 saatim var oynamak için, not cool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 ya euw'de server la imtahan olucaksin ya da tr'de veletlerle. ben en son server imtahanini seçtim. son maçta 2v5 oynamaya çalışınca iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Score keşke bi ezreal oynasaydı ya mapin bir ucundan diğer ucuna snipelamada üzerine yoktur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Deathblade said: Adamlar o yazdığımda 4-5 kill + dragon aldı. Gittiler 1 dk içinde hepsi öldü gene sdf. Gambit gelsin. Batı Avrupa veletleri tırt. önceki turda zaten gambiti eledi koreli kardeşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 http://euw.leagueoflegends.com/sites/default/files/styles/wide_medium/public/upload/adlhaskjfvas_en_2.jpg said: They learnt from their last spoiler mistake haha "adlhaskjfvas_en_2.jpg" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 teemo skin beklerken rumble mı çıkıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar