Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

DoruK

Öne çıkan mesajlar

westte oynayanları da görüyoruz be güzelim neyi avutucam,dersen ki daha iyi oyuncular var ona tamam diyeyim de flame,küfür kıyamet hepsinde aynı,okumaya üşeniyorsan stream denilen bişey var aç bak izle gör serverların halini.

na 200ping civarında oynanıyormuş galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

abi senin nasıl bi uyuz olmuşluğun varsa bana hala atamamışın onu üstünden,trde oynuyoya kendini avutucak yazdım "asdasd" yazdım güldüm,hani kolpacılığa gerek yok gerçeği bu,ama çokta tın her server boktan,üstünede yazmışım "mmo" oynamak lazım diye,gelip bana boş laf etme.bırak şu sidik yarışını nolur ya.Yemişim westide na "ıda oyun yaş kitlesi düşük tabiki boktan olcak.Zaman geçtikçe popisi arttıkça anlıyoruz ve anladıkta zaten

diceklerim bu kadar hakim bey,şikayet butonuna basabilirsiniz
Sosyal ağlarda paylaş

milyonlarca kişi oynuyor abi, community nin leş olması normal. her oyunda aynı şey, bu kadar popülasyon varken ben normal karşılıyorum. artık oyunu twitchden takip ediyorum zaten, üşeniyorum resmen o kadar kasıp dallamanın tekinin top gidemedi diye feedlemesini kafam almıyor artık. kendimi germeye gerek yok. 2 haftada bir dominion atıp çıkıyorum. o kadar skine para fln gömdüm hiç de üzülmüyorum, epey keyif aldım yıllarca zaten. wow un da communitysi salaktı, guildler kurtardı hep işte. guildsiz raid yaptığını düşünsene. aynı kafa. şu saatten sonra pc gaming öldü benim gözümde. online oyunlarda kafayı yiyorsun, cs : go oynarken bile geriliyorum ben. ki yani en az etkileşimin olduğu oyun, birinin flood yapması bile delirtiyor artık. single player oyunlar da meh. konsol alıp koltuğa uzanacaksın ram yetmiyor, o yetmiyor demeyeceksin msi gibi. aleti alıp 6 sene oynayacaksın işte. ne yazdım lan. bu arada gondar karıştırmış, ben nefret ediyorum abi senin yazılarından. arkadaşın günahını almışsın.
Sosyal ağlarda paylaş

dünya şampiyonası sırasında da söylemiştim alexich mobile bi şey almadığı zaman ağır sıçıyor diye hatta o zaman da orianna almıştı galiba yine beni haksız çıkarmadı sağ olsun.
farmdan başka bi bok yapmadı bi bluenun orda güzel ulti attı 3 kişiye ama W olmayınca ne damage çıktı ne slow verdi. oynayamıyorsun işte alma.
shen e wriggle yanlış tercih oldu bence madred's razorda bırakmalıydı veya golem yapmalıydı diamond. shyvana da botrk yapınca tank eksiği yaşadılar ki zaten kayle ve 2 tane baba gibi tank varken karşıda adam düşürmeleri imkansız oldu.
her şey individual skill değil doğru düzgün comp lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

sadece alex yüzünden kaybettiler diye bi şey söylemedim zaten ağır sıçıyor dedim sadece.
shen pick i başlı başına hataydı onun yerine full tank veya çok iyi burst'ü olan full damage gidebileceği bi pick almalıydı diamond. full tank j4/noc ya da khazix olabilirdi. ayrıca edward kennen yerine hazır orianna varken support malphite falan alsa mükemmel hareketler çıkabilirdi, yazık oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Fin said:

GONDARCENGIZ said:

o dğlde eu lcs tam bir gey fest asdasd

bronzolette gitti artık straight as fuck.

yok ya,seyircileri gördümde foto falan çektirirken frantic elemanlarının gözlerinin içine bakıyolardı bide klasik avrupalı gey saç tasarımları ve kıyafetlerini gördüm yorumu patlattım knk asodkasod
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...