kovboy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Evet olay bu 2010 model ibiza sahibiyim ama bmw aşkı ile yanıyorum bunu satıp 2001 civarı bmw 3 serisi bir araç alsam fiyatlar 30 k civarı nedersiniz? Çok başım ağrırmı yüksek km de bakımdan yedek parçadan vs..açıkcası teknik bilgim hiç yok sadece biniyorum arabaya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Hayallerin peşinde gitmek iyidir ama bu hayalin peşine düşmesen daha iyi galiba? Kullan mis gibi ibizanı. Apaçinin elinden çıkma bmw bulacaksın anası ağlamış olacak aletin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 +1453 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 ibiza gayet tatlı araba ben de 2.el bmw mi yoksa cupra mı diye çok düşündüm. cupra alıcam döşicem modifiyeyi sonra sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Bu hatayı arkadaşım yaptı. Bi de KIRMIZI aldı bayrak gibi, satamadı sonra. Binemedi de. Hep ağladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Arkadasin iphone alip kontoru olmayanlardanmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Selam, -Temizini bulmak zor. -Yakıtı belki üzebilir seni ki bu da ne beklediğine bağlı olarak değişir. -Usta konusunda derdin olmaz. -Parça sıkıntısı da yaşayacağını sanmam. Ucuz olur mu dersen bildiğim bir konu değil. -Alacağın aracın geçen yıllardan ötürü iyi bir bakım yaptırman gerekebileceğini düşün; lastik hortumlar, airbag, süspansiyon falan filan Alınmaz diye birşey yok kısaca. Senin o yaşını almış kızın en kadar çekebileceğin önemli olan :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 senko said: ibiza gayet tatlı araba ben de 2.el bmw mi yoksa cupra mı diye çok düşündüm. cupra alıcam döşicem modifiyeyi sonra sdf wut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 ibizayi sat leon al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 KHaRoN said: senko said: ibiza gayet tatlı araba ben de 2.el bmw mi yoksa cupra mı diye çok düşündüm. cupra alıcam döşicem modifiyeyi sonra sdf wut madem angara da yaşiyoruz şehrin ruhuna göre yaşayalım alta da mavi neon çaktım mı tmmdır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Ben de yapayim bisey o zaman ne yapalim. Senko bizi sanayiiye gotur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 senko ev al olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 izmirden mi.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 KHaRoN said: Ben de yapayim bisey o zaman ne yapalim. Senko bizi sanayiiye gotur! angarya döndüğümde gidelim hacı senin arabaya alta etek arkaya kanat taktıralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Selam, Etek... kanat... Etek kaç mm olacak, form nedir? Kanat eğimi ne? kanat yüzeyi kaç cm², kanadın oluşturduğu basınç eğrisi belli mi? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Abi bende kanat hali hazirda var. Etegi konusalim. Hesaplayacak daha az sey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 kovboy said: Evet olay bu 2010 model ibiza sahibiyim ama bmw aşkı ile yanıyorum bunu satıp 2001 civarı bmw 3 serisi bir araç alsam fiyatlar 30 k civarı nedersiniz? Çok başım ağrırmı yüksek km de bakımdan yedek parçadan vs..açıkcası teknik bilgim hiç yok sadece biniyorum arabaya sdf e46 kasa almayin artik. 2004-2005 e46 coupe alacaksaniz alin, ama geri kalandan uzak durun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar