Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2005'den Beklentileriniz...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sony Vaio (beklenti değil, alacağım zamanı bekliyorum sadece nihihihi)
yazın gelmesi (süper geçecek inşallah)
amerikaya üniversiteme başlamak (arkadaşlarımı görmek bu vasıfla ve en yakın arkadaşımla aynı eyalette olmak :P)
güzel olacak 2005
ama ilk beklediğim şey 2005 in gelmeis hehe[signature][hline]Just think, if developers made realistic RPGs then female characters could go through a complete, yet random alignment change every 28 days
- Nerdboy from The Elder Scrolls Forums
Mesaj tarihi:
said:
_-Sturm-_, 19 Aralık 2004 22:29 tarihinde demiş ki:
Beklentilerin, umutların insanı gereksiz yere üzdüğüne inanıyorum.. Ama "olsaydı çok iyi olurdu" dediğim şeyler var tabi ki de..

Ve aslında o tek bir şey, huzur.. Geniş bir kavram olsa da, eğer ben huzurlu olursam, o zaman eksiğim kalmamış demektir..

tebrikler aynı düşüncedeyim :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Mesaj tarihi:
2005ten sadece nefret bekliyorum. gelecekte...[signature][hline]Revenge of the plastical brain. Coming soon. However, we don't recommend you to wait this foolish movie. Because the hedehödödazzt...
Mesaj tarihi:
evlenecem insallah 2005 te. baska ne olsun. (ha bide hollandaya gitmek icin vize inada bindi artık.alacam vizeyi gelmiyom u len diyecem:lol:)

[Bu mesaj crocodile tarafından 20 Aralık 2004 17:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
yevaud, 20 Aralık 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
özel sektör amelelerine de doğru düzgün haklar tanınmasını istiyorum...

ağzı topla,amele yerine işçi,emekçi demeni öneriyorum.
amele ile aynı anlamda olduğunu biliorum fakat günümüzde amele sözcüğü möyle bir ahl aldıki sanki bir ''aşşağalama'' havası sezer gibiyim.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Mesaj tarihi:
tartışmasını ve yazışmasını bilen insanlar[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Beş Hececiler
  • Yeni Oluştur...