sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 akp döneminde gerçekleşmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 ucaktayken yazilmisti ilk degil, daha ben 1.5 yil önce norwegian ile ucarken yazmistim tee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 ekşi sözlükteki 1 temmuz 2004 karnımın acıkması başlığını anımsattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 moriarty said: Yaptığın müzik bir bokla alakalı değil Sade ego tatmini ama gerek beyin Sahneye itekleyin ama yedi tekmeyi Kaderden ekmeği yer altına dökmeyin Bana efelen Raffine kefene merhaba de Ama yinede rapine kelimene devam Sivilceli suratına çok sert bir tokat Seninle küstüm etmem iki kelam Senin yuzunden actim albumu tekrar dinliyorum. En guzel parti da kesmissin hany Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar