Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Yanlış hatırlamıyorsam Vimeo'da izlediğim bir Gezi Parkı Protesto videosundaydı, elektronik bir parçaydı. Video da bayağı iyiydi bu arada. Güzel şarkıydı ama en ufak fikrim yok ne olduğuna dair, internetim de o kadar kötü ki, geçmişe dönük araştıramıyorum. Paticik'te görmüştüm videoyu. Hatırlayan, bulabilen olursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 videodan bahset bir de sarki sozleri var miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 bu olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 hemmen verelim abime edit dğlmiş elektroniği okumadım askfoaskof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Yuh, Daft Punk değil tabii ki. Video olayların en ateşli olduğu dönemde, en ateşli olduğu yerlerde çekilmiş videoların montajıydı. Şarkıda da söz yok, sadece patlamadan önceki kısımda UVV-VAA (diye hatırladığım) bir efekt koymuşlar. Ordan çıkarabiliyosanız helal olsun valla. Karanlık, hareketli bir elektronik parçaydı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Özcan bulalım şu şarkıyı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Buldum; http://vimeo.com/68389373 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar