kfg Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Benim eski bilgisayarımda böyle bir oyun vardı. Ama şimdi bulamıyorum... İçinizde bu oyunu bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 birçok oyun var böyle hatta unreal tournament 2004 için mod bile yapmışlar: marble mania. tabii bahsettiğin oyun türü bu ise.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Freeware'dı sanırım... Tam olarak bir oyun adı söyler misiniz ? Böyle tahta top vardı, metal top vardı. Ağırlıkları önemliydi. Bir yerlerden zıplatman gerekiyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 XP nin PLUS packi ile geliodu o oyun ..... zevkli-sinirbozucu arasi bişeydi[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Halen bulamadım. Yok xp-plus'takinin görüntülerine baktım. O değilmiş... Zaten benim hiç xp-plus'ım olmadı... Halen bilen biri yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar