-ryan- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Secmek isteyenler icin link: http://www.uefa.com/fanzone/TeamOfTheYear/2004/flash.html[signature][hline]...and shepherds we shall be, for thee, my lord, for thee. power hath descendth forth from thy hand that our feet may swiftly carry out thy command. so we shall fall river forth to thee. and teeming with souls shall it ever be.. in nomine patri, et felie, et spiritus scanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Sağolasın vallaha verdik oyumuzu :)[signature][hline]Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!! Pyramos MSN = [email protected] ICQ = 282440074 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 evet bende verdim güzel oldu[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 bende verdim daha bi güzel oldu[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Abi bir tane türk oyuncu yok. kafayı yedim. senegalli bile var. türk yok. yunanistan dahi var.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 hangi türk oyuncunun olmasını istersin? letonya yı eleyememiş bir ülkeden hangi futbolcuyu koysalar abes kaçardı bu arada verdiğim oylar: Teknik Direktör: Jose Mourinho (başarıları ortada.) Kaleci: Nikopolidis (kaleci dediğin birazda şanslı olucak. bu adamda bol bol var.) Sağ Bek: Paulo Ferreria (istikrar sembolü oldu adam bi anda.) stoper1: Carles Puyol (hem gösterdiği performans hemde inanılmaz ilerleme sebebiyle.) stoper2: Nesta (fazla söze gerek yok. italyanın defansı iyidir. bu adam italyanın en iyisi :D) Sol bek:Patrice Evra (Monaco finale çıkarken sol kanadı çok iyi kullandı. rothen arkasında Evra nın olduğunu biliyordu.) Sağ açık: Cristiano Ronaldo (listedekiler içinde en sağ açık olan adam. aslında figo ya vericektim ama onun vakti geçti gibi. umarım seneye bu oyu hakederek alır :D) sol açık: Arjen Robben (Pires ile robben arasında kaldım ama Chelsea o yokken çok zorlandı. Takıma girdi ve sürekli gol atıyorlar. Geleceğin süper yıldızı.) Ön Libero: Vieira (yoruma gerek var mı?) Orta saha:Lampard (herkez burda Ronaldinho ya oy vermiş olabilir. ama ben onu daha çok forvet olarak görüyorum :D orta saha oyuncusu denince akla Lampardın yaptıkları geliyor.)Forvet1: Henry (burdada pek yoruma gerek yok sanırım :D) Forvet2: Shevchenko (her ne kadar bize gol attı diye kızsamda o takıma gol atmasada kızardım :D) ehheh güzel oldu sanırım :D[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] [Bu mesaj tunch tarafından 18 Aralık 2004 21:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 emre olsa iyi olurdu tabi[signature][hline]"Acı var mı acı" reha muhtar "Uğur alet çalışıyor mu" şansal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 yanlış click :D [Bu mesaj tunch tarafından 18 Aralık 2004 21:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 oyladık walla ii olmus..[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 kaleci: nikopolidis sağ defans: cafu defansın ortası: stam defansın ortası: terry sol defans: zambrotta sağ orta saha: seedorf orta sahanın ortası: vieira sol orta saha: nedved orta sahanın ilerisi: kaka'ya verdim ama deco'yu nedense atlamışım, şu anda bi daha versem deco derim. forvet1: shevchenko forvet2: nistelrooy teknik direktör: mourinho bu oyları verirken asıl geçen seneki performansları göz önüne aldım. yoksa bu sene nedved, kaka ve cafu o kadar iyi değiller.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 verdim oylarıda simdi kim yazıcak usendim.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 vitor baia william gallas sol campbell john terry ashley cole cristiano ronaldo steven gerrard frank lampard robert pires van nistelrooij milan baros arsene wenger premier league disina sadece 1 oy gitti, o da chelsea nefreti yuzunden :p mourinho nun benden oy almasi imkansiz malesef .. arsenal a yenilseydi belki eha[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 kaleci: cech sağ defans: cafu defansın ortası: stam defansın ortası: puyol sol defans: a.cole sağ orta saha: c.ronaldo orta sahanın ortası: vieira sol orta saha: nedved orta sahanın ilerisi: ronaldinho forvet1: shevchenko forvet2: henry teknik direktör: mourinho bu mudur budur..[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 GK: Buffon DR: Cafu DC: Nesta DC: Puyol DL: Zambrotta MR: C. Ronaldo DMC: Vieira ML: Robben AMC: Ronaldinho SC: Shevchenko FC: Henry Coach: Mourinho[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: Dralnu, 19 Aralık 2004 10:01 tarihinde demiş ki: vitor baia william gallas sol campbell john terry ashley cole cristiano ronaldo steven gerrard frank lampard robert pires van nistelrooij milan baros premier league disina sadece 1 oy gitti, o da chelsea nefreti yuzunden :p çelsi nefreti olan biri 3 tane çelsi futbolcusu seçmiş ama[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 nikopolidis ferreira terry carvalho fyssas guily maniche deco pires shevchenko henry jose mourinho[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 eheh bazen kisileri baz almak gerekiyo secim yapabilmek icin .. scholes, ferdinand, heinze orda olsaydi benim liste de farkli olurdu tabi :p[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: fizban, 20 Aralık 2004 00:38 tarihinde demiş ki: cech gallas terry puyol zambrotta ljungberg vieria ronaldinho robben shevche henry keşke adrianoya oy verebilseydim dedim ama.. Kesinlikle +1 ...[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 cech, ljungberg, puyol ve robben geçen sene ne yaptılar ki ya ?[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 nikopolidis zambrotta terry campbell cafu nedved vieira deco giuly shevchenko henry mourinho sadece gecen sezonu goz onunde bulundurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 nikopolidis seitaridis nesta stam ashley cole gerard ronaldinho robben ljunberg adriano henry mourinho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 eywallah ii oldu bu werdik bizde oyumuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 cech seitaridis terry carvalho ashley cole c. ronaldo vieira ronaldinho pires henry shevchenko td olarak da mourinho ama adrianoyla lamparda da oy verebilmek isterdim[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar