barbu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Remus said: Bizim patron ucuza şirketin web sitesini düzenleyecek birilerini arıyor. Piyasası nedir bu işin. Burda var mıdır bu işlerle uğraşan. prolar çok pahalı. öğrenciler ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Remus said: toggie said: Suark said: brit net karışmasın beyler 7k brit 3-4k ya denk gelio 3-4k ya denk gelmez daha fazla. Senelik 54.913,60TL neti var. Aylık ortalama 4.6K nete denk geliyor. Tamam işte, doğru demişim. Kendimden biliyorum sdfjfj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Ben net uzerinden anlastim 3k+ maasim var. Ayrica 300 yemek + ekipman. Telefon faturasini da oduyolar ayrica sagolsunlar. Software Developer unvaniyla basliyorsun burda. CV uzerinden goygoy yapmak yerine kagit uzerinde algoritma sorduklarindan, junior baslayanlar istedigi platformu secebiliyo. Ios yapcam ben. Diger sirketlerden aldigim teklifler genelde 2500-2700 arasiydi. Bi tek garanti teknoloji 3100 verdi ama adamlar takim elbiseyle PL/1 kodu yaziyor :( Yeditepeden mezunum (yarin juride patlamazsam). 6 aylik baya iyi bir yerde yurtdisi staj tecrubem var. 2 ay da burda turksel teknolojide bi bok yapmadigim stajim var. Bunlar da ayrintilar olsun. Ama ortalama arkadaslarim da cok rahat 2500-3000 arasi maaslarla basladilar. 1500 falan yalan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Ne güzel lan, neresiymiş orası? Kendini satma olayı doğru baya heralde, ben 600 lira ile başladım lan 3 sene önce lskdhfbnsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Kendini satma olayi dogru da burda islemiyo iste. Ben cok sasirmistim cunku benim CV'de normalde oldukca dikkat ceken bir iki sey var o yuzden IK falan cok konu aciyor ama burada hicbir sey sormadilar direk al bakalim coz bunlari dediler. Tree problemlerini gozum kapali cozerim, aninda binary search yazarim falan diosaniz atin CV'nizi ozelden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Not soyliyim junior bilgisayar muhendisindir maaslar farklidir illede 4 senelik okullu gibi dusunmeyin Deacon said: Ben net uzerinden anlastim 3k+ maasim var. Ayrica 300 yemek + ekipman. Telefon faturasini da oduyolar ayrica sagolsunlar. Software Developer unvaniyla basliyorsun burda. CV uzerinden goygoy yapmak yerine kagit uzerinde algoritma sorduklarindan, junior baslayanlar istedigi platformu secebiliyo. Ios yapcam ben. Diger sirketlerden aldigim teklifler genelde 2500-2700 arasiydi. Bi tek garanti teknoloji 3100 verdi ama adamlar takim elbiseyle PL/1 kodu yaziyor :( Yeditepeden mezunum (yarin juride patlamazsam). 6 aylik baya iyi bir yerde yurtdisi staj tecrubem var. 2 ay da burda turksel teknolojide bi bok yapmadigim stajim var. Bunlar da ayrintilar olsun. Ama ortalama arkadaslarim da cok rahat 2500-3000 arasi maaslarla basladilar. 1500 falan yalan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Bize de front endci lazim, ingilizce sart ama herkes yabanci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar