Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Web Developer ilanı

Tcpip

Öne çıkan mesajlar

Ben net uzerinden anlastim 3k+ maasim var. Ayrica 300 yemek + ekipman. Telefon faturasini da oduyolar ayrica sagolsunlar. Software Developer unvaniyla basliyorsun burda. CV uzerinden goygoy yapmak yerine kagit uzerinde algoritma sorduklarindan, junior baslayanlar istedigi platformu secebiliyo. Ios yapcam ben.

Diger sirketlerden aldigim teklifler genelde 2500-2700 arasiydi. Bi tek garanti teknoloji 3100 verdi ama adamlar takim elbiseyle PL/1 kodu yaziyor :(

Yeditepeden mezunum (yarin juride patlamazsam). 6 aylik baya iyi bir yerde yurtdisi staj tecrubem var. 2 ay da burda turksel teknolojide bi bok yapmadigim stajim var.

Bunlar da ayrintilar olsun. Ama ortalama arkadaslarim da cok rahat 2500-3000 arasi maaslarla basladilar. 1500 falan yalan yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Kendini satma olayi dogru da burda islemiyo iste. Ben cok sasirmistim cunku benim CV'de normalde oldukca dikkat ceken bir iki sey var o yuzden IK falan cok konu aciyor ama burada hicbir sey sormadilar direk al bakalim coz bunlari dediler.

Tree problemlerini gozum kapali cozerim, aninda binary search yazarim falan diosaniz atin CV'nizi ozelden :P
Sosyal ağlarda paylaş

Not soyliyim

junior bilgisayar muhendisindir maaslar farklidir

illede 4 senelik okullu gibi dusunmeyin

Deacon said:

Ben net uzerinden anlastim 3k+ maasim var. Ayrica 300 yemek + ekipman. Telefon faturasini da oduyolar ayrica sagolsunlar. Software Developer unvaniyla basliyorsun burda. CV uzerinden goygoy yapmak yerine kagit uzerinde algoritma sorduklarindan, junior baslayanlar istedigi platformu secebiliyo. Ios yapcam ben.

Diger sirketlerden aldigim teklifler genelde 2500-2700 arasiydi. Bi tek garanti teknoloji 3100 verdi ama adamlar takim elbiseyle PL/1 kodu yaziyor :(

Yeditepeden mezunum (yarin juride patlamazsam). 6 aylik baya iyi bir yerde yurtdisi staj tecrubem var. 2 ay da burda turksel teknolojide bi bok yapmadigim stajim var.

Bunlar da ayrintilar olsun. Ama ortalama arkadaslarim da cok rahat 2500-3000 arasi maaslarla basladilar. 1500 falan yalan yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...