Patice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 BeIlow said: Dayanma gücüm kalmadı artık her gün hatunun sinir stresiyle uğraş ama bugün son damla su konuldu ve bardak taştı. Facebookta kız arkadaşlarımın fotoğraflarına bakıyormuşum. Bilgisayarımdan girmiş ve geçmişi incelemiş bu yüzden evden eşyalarını toplayıp ayrılmış. Ne diyim bilemedim düzeltmek için uğraşmak bile istemiyorum böyle bir olaydan dolayı evden ayrılan biriyle aramı. sonuç olarak ayrıldın mı kesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 ya Çetincim ayıp ediyorsun istanbulda iki ev değiştirdim ikisine de gelmedin. dedim arıcan beni olmadık anlarda öyle denk gelebiliriz ancak diye. sen programlı adamsın ama bende durumlar daha karışık =)) olsun seni yine de çok seviyorum. konuyu belilowa bağlarsak onunla görüştük mekanına gittim fazla sohbet edemedik. sanırım kız arkadaşı da ordaydı. neyse =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 diaboliq said: beni tanısanız çok seversiniz ha! tanışırız canım paticikte bi yere kadar di mi =) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 beni sevmezsiniz tanışmayın benle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 senko said: beni sevmezsiniz tanışmayın benle. dove dove tanisirim seninle, sevmek gibi bi derdim yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 bebeyim ya <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 daha bitmedi mi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 barışmışlardır yea nolck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 en azından mahkemelik olmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 said: hacım mutlu mesut gözüküyordunuz 2-3 kere kafenizde karşılaştım bir de facebook'tan aklıma öyle çalınmış ama akıllı yakışıklı iyi adamsın böyle tripleri hak etmiyorsun bence o yüzden ne diyeyim şimdi bitiyor demişsin bitti dememişsin o yüzden boşver gitsin diyemiyorum da ama yani yengemiz hiç değilse biraz trip atsaymış eşyalarını toplamadan hani bu kadar ufak bir şeye o kadar büyük tepki başka altyapı sorunlarını işaret ediyor gibime geldi. o yüzden dikkat et kafeslenmenin lüzmu yok hiç. nokta virgul yetişin allah yareaaaağğğbb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 moncici said: bingildak said: açmak için chome açtım mal gibi de history açıkmış. bak sen iyi yakalamış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Noyzura said: en azından mahkemelik olmadı.. aehaehehıfıfıfı kişi kendinden bilirmiş işi... Bu arada below bi status update çek n'oldu durumlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar