Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İki yıllık ilişki bitiyor...

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

BeIlow said:

Dayanma gücüm kalmadı artık her gün hatunun sinir stresiyle uğraş ama bugün son damla su konuldu ve bardak taştı. Facebookta kız arkadaşlarımın fotoğraflarına bakıyormuşum. Bilgisayarımdan girmiş ve geçmişi incelemiş bu yüzden evden eşyalarını toplayıp ayrılmış. Ne diyim bilemedim düzeltmek için uğraşmak bile istemiyorum böyle bir olaydan dolayı evden ayrılan biriyle aramı.

sonuç olarak ayrıldın mı kesin?
Sosyal ağlarda paylaş

ya Çetincim ayıp ediyorsun istanbulda iki ev değiştirdim ikisine de gelmedin. dedim arıcan beni olmadık anlarda öyle denk gelebiliriz ancak diye. sen programlı adamsın ama bende durumlar daha karışık =))

olsun seni yine de çok seviyorum. konuyu belilowa bağlarsak onunla görüştük mekanına gittim fazla sohbet edemedik. sanırım kız arkadaşı da ordaydı. neyse =))
Sosyal ağlarda paylaş

said:

hacım mutlu mesut gözüküyordunuz 2-3 kere kafenizde karşılaştım bir de facebook'tan aklıma öyle çalınmış ama akıllı yakışıklı iyi adamsın böyle tripleri hak etmiyorsun bence o yüzden ne diyeyim şimdi bitiyor demişsin bitti dememişsin o yüzden boşver gitsin diyemiyorum da ama yani yengemiz hiç değilse biraz trip atsaymış eşyalarını toplamadan hani bu kadar ufak bir şeye o kadar büyük tepki başka altyapı sorunlarını işaret ediyor gibime geldi. o yüzden dikkat et kafeslenmenin lüzmu yok hiç.

nokta virgul yetişin allah yareaaaağğğbb
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...