fizban Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 ivit. direk oyle kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 guzelllll bugun yarin veririm amazondan siparisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 boyle soyleyince kıllandım bi kablo alayım gidip bari donusturucu yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 aahahahha bak yeni bisey ogrendin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 "Tatar Ramazan" said: Bu çocuk yine gelmiş ve hemen başlamış kendisini forumun kralı sanmaya. Hasta mısınız olm siz? Adam küfür ediyor açık açık, üstüne de köpeksin falan diyor gene bana laf ediliyor?!? Yolsuzluklarına karşın AKP'yi hertürlü savunan cahil halk gibisiniz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 küfür etmedim ki. geldi yine tipini silktiğim capsi bu forumda 1500 kere falan kullanılmıştır heralde herkeste güler geçer. onu koydum diye tipini silkmiyor kimse yani gerçekte. ayrıca digeri de bi atasözü yani.durduk yerde playstation 4 almama haram olsun yazdın bende kemik yağardı dedim köpeklerin duası kabul olsa. köpek değilsen problem etme işte. bu kadar mağdura yatmayın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 JestersTear said: Yolsuzluklarına karşın AKP'yi hertürlü savunan cahil halk gibisiniz lan. bu agir oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 bi insanın playstation 4 almasına gelip durduk yerde haram olsun yazan falan boş bi adamın bu kadar mağduru oynaması ve sonra akpden örnek vermesi. abi akp örneği sana daha çok uyuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 moriarty said: küfür etmedim ki. geldi yine tipini silktiğim capsi bu forumda 1500 kere falan kullanılmıştır heralde herkeste güler geçer. onu koydum diye tipini silkmiyor kimse yani gerçekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 sen geri vitesi anlamamışsın galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 sana küfür etmem için seni adam yerine koymam lazım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 ettiğin küfürün, söylediğin hakaretin cezasını çekeceksin, sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 ahahaha hadi bakalım hz.ali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 http://images.habervitrini.com/haber/300x180/antalya__niversitesi_silah_atan__mer_ulusoy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 JestersTear said: ettiğin küfürün, söylediğin hakaretin cezasını çekeceksin, sorry. köpeklerin duası kabul olsa gökten kemik yağardı bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 niye kemik yağsın lan et yağardı bence bunu söyleyen adam malmış biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 kopeklikten anlamiyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 köpeklerin dua edebilmesine hiç şaşırmadınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 niye , ateist miymis kopekler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Ikinizede forum genel banhammer indi iniyor eger bu anlamsiz tartismayi kesmezseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 fizban said: degistirici alma, 5 liraya direk kablonun kendisini al yine ok. Hmm böyle bir durum var ise alınabilir ya. Direk kendi içindeki trafosu bu işi hallediyorsa. Şimdi en ucuz garantili kaç kuruşa bulunabiliyor alet? Bir de oyunlarda sorun olmuyor sanırım da Bluraylarde region sorunu yaşanır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 moriarty said: bi insanın playstation 4 almasına gelip durduk yerde haram olsun yazan falan boş bi adamın bu kadar mağduru oynaması ve sonra akpden örnek vermesi. abi akp örneği sana daha çok uyuyo. Ahah haram olsun mu yazmış, onu ne alakadar ediyormuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 bluraylerde region sorunu var bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Hala ikili tartışma denebiliyor ha? Bazı alan yetkililerinden köy muhtarı bile olmazmış malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Saol bu tartışma ortamında aradan sıyrılıp cevap verdiğin için fizban :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar