Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 yancida bulamadi tek :( zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 bedava vermelerine gerek yok, vermeseler dahi benim gönlümde yatan bambaşka. Penth microsoftda çalışmamasına rağmen daha geçenlerde xbox varken ne ps4 alıyosunuz abi ya dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 penth niye google kullanıyorsunuz da diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Düşündüm de bir gün Türkiye Xbox Genel Müdürü paticik'i tesadüfen keşfediyormuş.. konsol bölümüne girip xbox ve ps4 konularını açıyormuş.. sonra benim yazdıklarımı okuyormuş.. sonra bana bi şekilde ulaşıp ödül vermek istiyormuş... mmmhhhhh mhhhhp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 mmmmhhh mmmmhhhh dedirtten odul korkuttu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 http://i.minus.com/iZ4Xc7uzxvJUA.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 JestersTear said: bedava vermelerine gerek yok, vermeseler dahi benim gönlümde yatan bambaşka. Penth microsoftda çalışmamasına rağmen daha geçenlerde xbox varken ne ps4 alıyosunuz abi ya dedi. fizban said: penth niye google kullanıyorsunuz da diyor. Cokh iyimis su ahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 http://www.twitch.tv/ekyrabec daha önce hiç böle stream fln yapmamıştım da, bi deniyeyim dedim. Fifa oynuyodum şimdi AC4'e geçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 offline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 oyun değiştiriyodum açık şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Assassin oyunu korsan oyunu olmuş asdfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 abi goruntu kalitesi bende felaket ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 kalite high a ayarlı da belki yetmiyordur benim bağlantım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 pattisliborek said: Injustice geldi bakalım. onu oynucaz hanımın dizisi bitince. (:P)nasi bu? mortal kombat vs dc'nin klonu gibi geldi bana direk. ilk oyunumuz olcak bizim hatunla bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 pcde de var o, ilacli cekip deniyebilirsin ya da steamden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 fizban said: pattisliborek said: Injustice geldi bakalım. onu oynucaz hanımın dizisi bitince. (:P)nasi bu? mortal kombat vs dc'nin klonu gibi geldi bana direk. ilk oyunumuz olcak bizim hatunla bu. mortal kombat vs dc'den güzel. baya başarılı hatta oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 oyun fiyatlrina baktimda. ps store tr de 160tl ps store us te 120tl dnr da falan 190 tl. ps store usten oyun alabiliyormuyuz? bonus kartla falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 amerigan express Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 simdi bir sorum olcak, konsolu amerikadan aldik, oyunu amerikadan aldik, psn plus uyeligini bir senelik amerikadan aldigimiz icin turkiye hesabinda kabul etmedi. gittik bizde ikinci bir psn hesabi acip ameriga dedik. hesap amerika, alet amerika, oyun amerika. ben online oynarken (fifa) avrupali kocerolarla mi oynayacam yoksa amerikanlarla mi? bu konuda net bilgisi olan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 server'ın bölgeleri yok bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 nasil? butun dunyadan herhangi biri mi diyon? ps3te de boyle miydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 ip ne gore rakip atadıgı soylenmisti ama bilmiyorum sonucta region lock yok fifada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Kanuni said: mmmmhhh mmmmhhhh dedirtten odul korkuttu :) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 madcow said: ip ne gore rakip atadıgı soylenmisti ama bilmiyorum sonucta region lock yok fifada. Evet region lock yok, bir işte opponent'ın senin level'ına göre değişiyor diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 amazon.com stokta ps4 aldım sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar