Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 4 - Fun and Video Games - II

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Düşündüm de bir gün Türkiye Xbox Genel Müdürü paticik'i tesadüfen keşfediyormuş.. konsol bölümüne girip xbox ve ps4 konularını açıyormuş.. sonra benim yazdıklarımı okuyormuş.. sonra bana bi şekilde ulaşıp ödül vermek istiyormuş... mmmhhhhh mhhhhp.
Mesaj tarihi:
JestersTear said:

bedava vermelerine gerek yok, vermeseler dahi benim gönlümde yatan bambaşka.

Penth microsoftda çalışmamasına rağmen daha geçenlerde xbox varken ne ps4 alıyosunuz abi ya dedi.

fizban said:

penth niye google kullanıyorsunuz da diyor.

Cokh iyimis su ahahahahahahah
Mesaj tarihi:
pattisliborek said:

Injustice geldi bakalım. onu oynucaz hanımın dizisi bitince.
(:P)
nasi bu? mortal kombat vs dc'nin klonu gibi geldi bana direk. ilk oyunumuz olcak bizim hatunla bu.
Mesaj tarihi:
fizban said:

pattisliborek said:

Injustice geldi bakalım. onu oynucaz hanımın dizisi bitince.
(:P)
nasi bu? mortal kombat vs dc'nin klonu gibi geldi bana direk. ilk oyunumuz olcak bizim hatunla bu.

mortal kombat vs dc'den güzel. baya başarılı hatta oyun.
Mesaj tarihi:
simdi bir sorum olcak,

konsolu amerikadan aldik, oyunu amerikadan aldik, psn plus uyeligini bir senelik amerikadan aldigimiz icin turkiye hesabinda kabul etmedi. gittik bizde ikinci bir psn hesabi acip ameriga dedik.

hesap amerika, alet amerika, oyun amerika. ben online oynarken (fifa) avrupali kocerolarla mi oynayacam yoksa amerikanlarla mi? bu konuda net bilgisi olan var mi?
Mesaj tarihi:
madcow said:

ip ne gore rakip atadıgı soylenmisti ama bilmiyorum sonucta region lock yok fifada.

Evet region lock yok, bir işte opponent'ın senin level'ına göre değişiyor diye biliyorum
  • Yeni Oluştur...