wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 sanırım babcum filmde bi espiri vardı cüce herifin en son yaptığı colm cocum var benim espirisini dile getirdi ama sen koptun abi sakin çok tepki verdin lol[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Çok komik filmdi,adam olayı bitirmiş yaa. Hiç zaman kaybetmeden 2.kez gidicem herkeşe tavsiye ederim. :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 *!Hvaya zıplar* *!Elını musaıt konuma getırır* Şlaaaks[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 çoluğum çocuğum var benim! onalrı da götürecem filme sübynalar mizaha giriş yapsın öğrensinler hatta çocuk esirgeme kurumundaki çocukları götürecem onlara hem ana hem baba olacağım..[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemic Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 "senden alıp sana koyucaz" muhahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike-de-Morgoth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 filmin adı grup indirimi puauha.[signature][hline]de Morgoth Family ... İçimdesin Nasılsaaa,İçindeyim nasılsaaa yine,bu aşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 "hocam ayıp oluo ama" dedigi yerde koptum ben :D[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Üzerimize gelmeyin kardeşim ağır pot kırdık işte... Napalım millet aile filmi değilmiş diye yazmış ben de devamı sandım :) Valla oltaya çok kötü takıldık :)[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike-de-Morgoth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 gördük montajı filmde :)[signature][hline]de Morgoth Family ... İçimdesin Nasılsaaa,İçindeyim nasılsaaa yine,bu aşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 ama sırf cem yılmaz işi degilya yönetmen vs. 'de var bu işin içinde[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike-de-Morgoth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 çoğu net sitesinde eşeltirilmiş boşuna demişler yukardada bi örnek vermişler.Ama hangi türk filminde var böyle efektler böle köstümler vs vs herşeyi harika.espiriler felan çok iyi bu filme kötü diyen sinemadan anlamıodur abi.[signature][hline]de Morgoth Family ... İçimdesin Nasılsaaa,İçindeyim nasılsaaa yine,bu aşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Ya kurgu yok demisler.. Ne kurgusu be? Komedi filmi bu.. Sen kac komedi filminde kurgu gordun? Eger bir kisi derse, ben gulmedim.. Allah taş yapar :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 ya sahsen bekledigimi karsilamadi uzun essek sahnesinde guldum boyle katila katila bide nah sahnesinde onun disinda sadece ufak bi gulumseme getirdi suratima digerleri 9 kisi gittik cogu tam anlamiyla begenmedi havada kaldi film[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 [signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. [Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 15 Kasım 2004 16:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Kahpe Bızans komıktı ama onu fılm kategorısıne sokmak yanlıs bence o bır tıyatroydu abı :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 ben gitmedimde ankarada bi sürü hödük insan gördüm sinemaya gelen baş örtülüsünden tut kekosuna kadar böle "bok" desen kahkaha atacak tipler bekliceksiniz aslında 1 hafta sonra gidiceksiniz :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 evet millet atlıo direk :)[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Exile UO Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 fragmanın bokunu çıkarmasalardı yada vodanın dediği gibi ilk fragmanla kalsaydı çok daha iyi olcaktı insan fragmanda ki espriyi yenien görünce tersine gülmemek için şartlıyo kendisini he şuda var tabi o açıdan hak vermejk lazım o kadar reklamını yapmasalardı bu kadar çok giden olmucaktı ama biz daha çok gülücektik tabii senaryonun kopuk olduğunu söylüyenleri de anlamıyorum zaten film in stili belli çeşit çeşit bilim kurgu filminden bazı olayları arak yapıp bunları klişe türk filmi ve komedi çerçevesinde uyarlamak,senaryodan büyük kurgu beklemek yanlış bence bu tarz bi filmde [spo=filmin doruk noktası]cem yılmazın havada asılı nah çekmesi ehuehueh manyaktı[/spo][signature][hline] [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 15 Kasım 2004 19:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 okidoki bilmemne bkunu cıkardı[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Exile UO Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 star haberde cm ylmz'la konuştular adam sinirlenmiş tepkilere bidaha böle film yapmıcam artık içinde "gizli gerçekler,sırlar,gelin ve anne , ünlüler çifliğinin" oldupu filmler yapcam dedi öldüm orda..[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 eleştiriye açık olması lasım :)[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Exile UO Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 güzel film diil bence.. 2-3 komik sahnesi var o kadar yoksa herkes küfrediyo..[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 aynen medyada cok fazla abartıldı zaten butun sahneleri ezbere biliyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 bizim turk medyası boyle zaten herseyi abartır.[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Exile UO Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: theKingpin, 15 Kasım 2004 17:45 tarihinde demiş ki: ben gitmedimde ankarada bi sürü hödük insan gördüm sinemaya gelen baş örtülüsünden tut kekosuna kadar böle "bok" desen kahkaha atacak tipler bekliceksiniz aslında 1 hafta sonra gidiceksiniz :) Ultra elit insanların "halkla" bütünleşme zamanları çok gergin oluyor tabi. Aslında başörtülü,hödük espiriden anlamayan kitleyi Malta'ya sürmek lazım. O zaman post-modern faşist bünyeler mastürbasyonun son noktasına ulaşabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar