Udinen Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 fena değil ama 2 kere gidilcek bir film de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Gercektende oyle ahım sahım bır fılm degıldi.Esprıler fılan bı yerden sonra baymaya basladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: Gallant, 14 Kasım 2004 01:30 tarihinde demiş ki: Filmin başında cem yılmaz'ın bunu da çevir diye söylediği cümleyi hatırlayan var mı? bıldırcınlıhurmalar götümütırmalar gibi bişey[signature][hline]Boo [Bu mesaj wildpervert tarafından 14 Kasım 2004 04:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 bence superdi gozlerimden yas akmasada cok guldum nefesim kesilmesede karnim agardi:)[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 dün akşam gittim.Cem Yılmazın şovunda gülmekten gebermiştik yerlere düşmüştük.Ama bunda o kadar güldüğüm kısım olmadı.Yani bilmiyorum garip olmuş.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: Mephinx, 13 Kasım 2004 20:11 tarihinde demiş ki: Amma populist adamlar var.Sırf kufur var diye ve espriler belaltı diye bir film es geçilemez ki.Ne yani cem yılmaz stand-up esprilerinin çoğunun kaynağı nedir?Aklıma ilk gelen robocop olayı uflermisin diyaloğu.Millet yerlere yatırmıştı gülmekten.Madem kimsenin sorunu yok neden bu tepki anlamakta zorluk çekiyorum. ya küfür konusuna takılanlardan biri de benim ama benim rahatsızlığım küfür kullanılmasının ayıplığı değil. önceki msjımda da dediğim gibi böle güzel esprilerin olduğu bi filmde arada küfür kullanıp seyirciyi güldürmek çok ucuz bi numara, cem yılmaz gibi bi adama yakışmıyo, ben bundan bahsediyorum. belaltı espriler güzel mesela: [spo1=zenciye merhaba olayı]esirler çıplak halde yanyana dururken arif in yanındaki zencinin malafatına da merhaba demesi gibi...[/spo] weya [spo2=köylü we robot olayı]köylünün robota saldırması :lol:[/spo] ama böle güzel belaltı esprilerinin yanında "komutan logar beni cezalandırdı." "Komutan logar mı ? onun a.... k...... ben" gibi bi bölüm çok kalitesiz ucuz bi güldürme numarasından başka bişe değil yani. onun yerine çok daha yaratıcı espriler koyabilirdi sonuçta cem yılmazdan bahsediyoruz yani ha ama bu küfür kullanılan sahnelerin sayısı azdı, geri kalan bölümler zaten o bölümleri gölgeledi, yani film genel olarak çok güzeldi bence, o ayrı[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Beklediğimden güzeldi , izlenilesi bir film.[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Film iyiydi hoştu ama 2-3 sene önce çıksaydı eminim çok daha fazla eğlenirdim filmde. Çünkü çok benimsediğimiz espiri tarzları kullanılmış filmde. Çok güldüğüm belirli yerler var ama daha da iyi olabilirdi. Fragmanını da biraz daha kısa veya kapalı tutabilirlermiş. Neyse yeni projeler de bekliyorum türk sinemasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Bence güzeldi komikti bi komedi filminden ne bekliyosanız vardı yani sonucta cok edebi bi film degildi...[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Bu arada Özge Özberk hanıma aşık olmuş bulunuyorum ehue Ne güzelliktir o yarabbim![signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: BabacumMostors, 14 Kasım 2004 01:23 tarihinde demiş ki: ÇOLUĞUM ÇOCUĞUM VAR BENİM!!! E çoluğun çocuğun varsa onlarla gitme bu filme kendin git. Şu ana kadar hiç mi TV olsun başka bir yer olsun Cem Yılmaz'a denk gelmedin. Filmin böyle olacağı belliydi. Kaç senelik adam sonuçta biliniyor. Hala inatla çoluk çocukla gitmek hata bu filme.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Bende aşık oldum napcaz şimdi[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: Rewendor, 14 Kasım 2004 14:57 tarihinde demiş ki: said: BabacumMostors, 14 Kasım 2004 01:23 tarihinde demiş ki: ÇOLUĞUM ÇOCUĞUM VAR BENİM!!! E çoluğun çocuğun varsa onlarla gitme bu filme kendin git. Şu ana kadar hiç mi TV olsun başka bir yer olsun Cem Yılmaz'a denk gelmedin. Filmin böyle olacağı belliydi. Kaç senelik adam sonuçta biliniyor. Hala inatla çoluk çocukla gitmek hata bu filme. ben filmden alıntı yapmıştım ama... yanlış anlaşıldık[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Ha pardon, millet "aile filmi değil çok küfür var" diye eleştri yapınca öyle şettirdim ben de :)[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Rewendor ama sen kopardın şimdi bizi yaf!!![signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 harbi ha :)[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 yurdum insanı alışmış küfürsüz film,dizi gibi yayınlara. Böyle bir film yapılınca normal olarak isyan etcekler hoş karşılamak lazım..[signature][hline]:horace: |_:-O // Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 ilk okulda başladı böle isyanlar tabi :D.. neyse yarın gitcez topluca bakalım nası?[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Abi bugün gittim, ve şahsen koptum. Gerçekten mizah olsun, konu olsun, grafikler olsun 4 4 lük bir film... Hele hele senaryo, Helal olsun arife... Bravo CMYLMZ[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 :yapma:Edited by Ghaldszar: Spoiler yasak dedik inat etmeyin, filmi de bok etmeyin.[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... [Bu mesaj ghaldszar tarafından 16 Kasım 2004 11:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: Asteroth, 14 Kasım 2004 14:31 tarihinde demiş ki: Bu arada Özge Özberk hanıma aşık olmuş bulunuyorum ehue Ne güzelliktir o yarabbim! eee bendeee ve beraber izledigimiz 5 kisi daha :P dnasini calip cogaltalim derim[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Armageddon Class Battleship Vampire / Member of Sol İnvictus "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: Rewendor, 14 Kasım 2004 14:57 tarihinde demiş ki: said: BabacumMostors, 14 Kasım 2004 01:23 tarihinde demiş ki: ÇOLUĞUM ÇOCUĞUM VAR BENİM!!! E çoluğun çocuğun varsa onlarla gitme bu filme kendin git. Şu ana kadar hiç mi TV olsun başka bir yer olsun Cem Yılmaz'a denk gelmedin. Filmin böyle olacağı belliydi. Kaç senelik adam sonuçta biliniyor. Hala inatla çoluk çocukla gitmek hata bu filme. Kac yıl oldu bılmıyorum Rew ama böle pot kırdığını gormedım ben senin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: Cuce, 15 Kasım 2004 00:08 tarihinde demiş ki: said: Rewendor, 14 Kasım 2004 14:57 tarihinde demiş ki: said: BabacumMostors, 14 Kasım 2004 01:23 tarihinde demiş ki: ÇOLUĞUM ÇOCUĞUM VAR BENİM!!! E çoluğun çocuğun varsa onlarla gitme bu filme kendin git. Şu ana kadar hiç mi TV olsun başka bir yer olsun Cem Yılmaz'a denk gelmedin. Filmin böyle olacağı belliydi. Kaç senelik adam sonuçta biliniyor. Hala inatla çoluk çocukla gitmek hata bu filme. Kac yıl oldu bılmıyorum Rew ama böle pot kırdığını gormedım ben senin. Sazan mevsimi başladımı :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Biraz önce seyrettim. Çok eğlendim, gayet güzel olmuş.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Bende filmi hiç beğenmeyenlerdenim. Eğer fragman olarak sadece ilk fragman kalsaydı (çok comingsoon) bu film gayet güzeldi diyebilirdim ama tüm esprileri birleştirip fragman sayısını dörde beşe çıkardıkları için filmde hiç gülemedim malesef gönül rahatlığıyla verdiğim parayı haketmedi diyebilirim. Küfürler komik.. insanı güldürüyor.. tabiki zekice değil fakat gülmeye giden insanların orada bulunma amaçlarını karşılıyor.. Küfür vardı diye mundar demeyi doğru bulmuyorum.. Onun dışında sigara yakma veya ışın çakısı gibi zekice espriler fragmanlarda harcanmış.. Filmin en güzel yanı bence efektleriydi Türk yapımı bir filmden bu efektleri beklemezdim gerçekten ucuza maledilmiş diyorum. Birde filmle alakası yok ama ben uzaydaki avea uydusunu çok beğendim çok zekice geldi bana..[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar