Joker Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Evet beyler gora geliyor... valla şahsen Cuma gününe ilk seans ön sıra 3 biletım var :D Siz ne diyorsunuz sizce bomba patlıcakmı?? U.F.O gören masum köylü, Koccum benim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Arama'ya tıklıyorusun > - G.O.R.A yazıp bakıyorsun - GORA yazıp bakıyorsun "aynı başlıktan zaten 238 tane varmış, birdaha açmayayım" diyorsun. Dünya daha mutlu biryer oluyor.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 valla 2 gündür yazlan konular arasında göremeyince şaşırdım zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 sen şaşır die sakladik biz[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Scorpion Class Battleship Vampire / Member of Sol İnvictus "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zipp Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: FakeAccount, 09 Kasım 2004 09:54 tarihinde demiş ki: valla 2 gündür yazlan konular arasında göremeyince şaşırdım zaten :P 1 yıla bakarsan sevınırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: Creel, 09 Kasım 2004 10:26 tarihinde demiş ki: sen şaşır die sakladik biz *Şaşırır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 dikla oren post atmayi :p[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 hahha little billy bilem öğrendi :)[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 walla almışım biletimi giderim seyrederim gülmek kırılır geçerim diye düşüncelerdeyim hade bahalım.... :-)[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Guzel bır laf wardır sen ztn Cemyılmaz a gulmek ıcın gıdıosan elbet gulersın cunku adam hakkaten Turk tıplemesını saglam yapıo[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Son 2 gün :D[signature][hline]Oyun oynamak bir sanattır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 yaw gorala ilgili kaçıncı toic bu[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: Nyrio, 10 Kasım 2004 16:39 tarihinde demiş ki: yaw gorala ilgili kaçıncı toic bu 76[signature][hline]Oyun oynamak bir sanattır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: Qui, 09 Kasım 2004 09:46 tarihinde demiş ki: Arama'ya tıklıyorusun > - G.O.R.A yazıp bakıyorsun - GORA yazıp bakıyorsun "aynı başlıktan zaten 238 tane varmış, birdaha açmayayım" diyorsun. Dünya daha mutlu biryer oluyor. +1[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: Ruby_DraGon, 09 Kasım 2004 23:57 tarihinde demiş ki: Guzel bır laf wardır sen ztn Cemyılmaz a gulmek ıcın gıdıosan elbet gulersın cunku adam hakkaten Turk tıplemesını saglam yapıo gülmek için gidersen gülersin diye bişi yok. seneler önce ben cem yılmaz'a sinir oluyodum gittim bunun show'una gülmemek için kendimi zor tuttum bakalım güldürebiliyomu diye .gerçektende çatladım.çenem kırıldı gülmekten:D sonra baya kanım kaynadı nedense:-p[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike-de-Morgoth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 bende aldım iyi oalcak iyi. noldu kurdunuz kaldınız.:-) abi reklamını izlerken yarılıom filmini izliyince nolcak bilmiom heralde kopar bölünürüm.:-P[signature][hline]Ya İstiklal,Ya Ölüm. de Morgoth Family Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Ha gayret 2 gunden az kaldı be[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 1,5 diyelim şuna :D[signature][hline]Oyun oynamak bir sanattır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 valla bilet almadım şimdiden ama cuma ilk seansa gidicem herhalde yer olur milletin iş ivar okulu var vs tabi bnemim cuma 11 den sonra işim olmadığı için rahatım gene de dolu salon bekliyorum manyakları olduğu için...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 o manyaklar biz oluyoruz heralde....... Aheueheuheauehe[signature][hline][b]Rüyanızın gerçekleşmesini istiyorsanız, Öncelikle uykudan uyanmanız gerekir... [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Valla Amsterdam gala bileti elimde ayin 19unda gelio buraya Ama olsun biz cem yilmazida gorucez benim yanima oturacak filmi beraber izlicez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Artık bı yanak alırsın cem den :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ewt yarın saat 14.00 seansına biletim elimde yanımda kız arkadaşım ve 2 arkadaşım keyfini çıkarcaz bakalım beklenileni verecek mi?[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 yarın 16:30 seansına bıletım elımde soyle bı bakıom da ortalarda bı yerdeım glba[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Yarın aksam 23 15 seansinda alinmis biletler nerde bilmiyorum . Güzel olucak eminim sindiye kadar adamin yaptigi her sey güzel oldu bundada süphem yok[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar