Jezz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Selamlar, GLMDE' nin günlük trend analiz tahminlerini bir ödev için yapmış olmam gerekiyordu gel gör ki yapmadım henüz. Bunları bulabileceğim bir site varmı ona göre az değiştirip yazsam yapmış gibi? Bu konularda bilgisi olan yardım ederse sevinirim.[signature][hline]WoW-EU www.etradecenter.us
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 trend analiz dediğin solmuş pantolon, kolsuz tşört giymek gibi şeyler mi? yoksa borsa hakkında mı konuşuyorsun?[signature][hline]Beş Hececiler
Jezz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 :D olurmu ya solmuş pantalon, kolsuz tişört. Global Menkul Değerler Hissesinden bahsediyorum. GLMDE[signature][hline]WoW-EU www.etradecenter.us
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 trend derken moda olan şeyleri soruyorsun zannetim solmuş pantolon, kolsun tşörtle onu kastettim, yazın trendiydi mesela onlar. anlamam zaten trend'den. hele borsadaki trend beni aşar :D[signature][hline]Beş Hececiler
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 direk Globaml Menkul Değerler falan GLMDE diye aratsan ya dai ngilizcesini yazıp aratsan?[signature][hline]Just think, if developers made realistic RPGs then female characters could go through a complete, yet random alignment change every 28 days - Nerdboy from The Elder Scrolls Forums
Jezz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Buldum birkaç şeyde, neyi yazıcam tahmin olarak bilmiyorum. Kapanış fiyatlarınımı değiştiricem? işlem hacminimi değiştiricem? Yoksa en düşük ve en yüksek puan ı mı? Trend analizinin nasıl olduğunu bilsem rakamlarla az oynayıp koyucamda kaldım şimdi öyle. Mesela, kapanış 1,19 1,18 1,19 1,1 ..... gibi değişiyor hergün. Bu mu acaba?[signature][hline]WoW-EU www.etradecenter.us
Jezz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: Bonecrusher, 20 Aralık 2004 15:11 tarihinde demiş ki: trend derken moda olan şeyleri soruyorsun zannetim solmuş pantolon, kolsun tşörtle onu kastettim, yazın trendiydi mesela onlar. anlamam zaten trend'den. hele borsadaki trend beni aşar :D Hocaya trend analizi yerine onları götürsem acaip komik olurda hocada gözümün yaşına bakmaz :) Gün gün yazıyomuşum; bere, yırtık kot, kolsuz tşört ....... :D[signature][hline]WoW-EU www.etradecenter.us
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Okula dönmüşün? Hayırlı olsun =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2
Jezz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Yok ya dönmedim, dışardan okuyorum ya bişekilde götürüyoruz diploma almak için. İşler çok yoğun ayda birgün bile gidemiyorum okula. Sadece sınav dönemlerinde sınav günü izin alabiliyorum.[signature][hline]WoW-EU www.etradecenter.us
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Buda bişi en azından devam edebiliyorsun =o) Sefindim =o)))[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2
Öne çıkan mesajlar