fede Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 kahve içince anksiyete artar tabii ki lan uyarıcı alıyosun. artmayan var mı?
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 haaa anxiety hahah bende diyorum anskiyete ne lan. herkeste artıyor, genel etkilerinden biri. herhalde normalde genel olarak anxiety yaşayan insanlarda daha yoğun oluyordur ama tetikleyici sonuçta herkeste o etkisi mevcut.
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 bende yapmıo öyle anksiyete falan.
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Anksiyete bozukluğu, yani kaygı bozukluğu da diyorlar. Ama kahvenin böyle bir sonuca yol açtığını ilk kez duyuyorum. evet içindeki yoğun kafeinden dolayı çarpıntı, aşırı tüketilirse sinir bozukluğu, ellerde titreme falan yapar ama direk anksiyete bozukluğu yapar mı bilmem? Çünkü anksiyete bozukluğu, depresyonun bir tık öncesidir. Günde iki fincan filtre kahve içiyorum. Anksiyete yok ama saldırganlık var. ::o
Öne çıkan mesajlar