hidan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 arkadaşlar anten gerektirmeyen bir düzenek var mı nedense anten işi benim hep tv düzeneği kurmama engel olan ilk sebeptir,şöle sadece odada halledebilceğim bi düzenekle antene gerek kalmadan yapabilceğim bşşey varmı
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Turksat en iyisi bence acik ara. Ama apartmanda olmasi gerek. Tivibu denen sey stable degil. Buyuk oranda calisiyor ama sorunlari var. Turksat'in internetini de alirsan zaten telefonu kapatip paket olarak en masrafsizi oluyor.
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 5-6 aydır Tivibu Ev ve 2 senedir de Tivibu Web kullanıyorum. Baya iyi tavsiye ederim ama apartmanında Fiber olması gibi bir şartları vardı. GERGE'nin dediğini hiç görmedim benimki baya stable. Geri al, tekrar izle ve film izle gibi özellikleri baya hoş. Ayrıca adil kullanım kotanı da tivibu ev etkilemiyor diyorlar, o yüzden tavsiye ederim.
Öne çıkan mesajlar