Exodous Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Ya adam resmen mağdur durumda. O yüzden bu sıralar kendisinden bir mağduriyet şarkısı bekliyoruz. Şöyle yanarlı dönerli. İşin garibi, Serdar Ortaç'la birlikte Gezi de mağdur durumda. Çünkü, Gezi ile Serdar Ortaç çok yetkili bir ağız tarafından bağdaştırıldı. Gerçi Serdar Ortaç, Gezi ile alakası olmadığını açıkladı. Ama belki mobese görüntüleri vardır. B)- Adam mağduriyetini de, "Ya hayranlarım benden şarkı bekliyor ben ne işlerle uğraşıyorum" diyerek dile getirmiş. Gel çık işin içinden.
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Öf. http://i.imgur.com/g7dp8yk.png
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Olm garbıçında bir olayı var lan, yapmayın.
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Nedir olayı. Abazone muhabbeti mi?
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Has erkeklerin, harman olduğu er meydanı. Sen anlamazsın.
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 exo bu topikte de saldırayım mı sana
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Şöyle de bir şey var vingtor... Kaba kuvvetin karşısında zeka hep üstün gelmiştir. Anladın ya.
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Çok korktum. tamam geri çekiliyorum bu zeka karşısında.
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Yaa bırak abi, arka sokakta havuz problemi çözmemiştir. Anca 1 dereceden 2 bilinmeyenli denklem çözmüştür.
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Evet bence de çözmemiştir. Ama çözmemesi önemli değil masakari. matematikle adam olunsaydı ohooo kimler adam olurdu.
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 exo saldırı illa yumrukla olmaz. zeka ile de saldırılır. fyi.
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 ben captain obvious title istiyorum ya
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Valla haklısın da vingtor ve zekayı aynı cümlede kullanmak için Türkçe bilmemek lazım.
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 yaftalıdalar yok yere çatal atmışım sahneye hani nerde o görüntüler adam mı siliyonuz yok yere hergece başka alemdeyim ben sevdiğime amadeyim var mı bu işin çıkış yolu haydi git başkasından al oyu hergece dağıtıyorum (nakarat) herkesi unutuyorum aklımdan çok kafamdan çok kalbimi avutuyorum.. (nakarat 2 tekrar) hadi bana lan dedin beni kime benzettin var mı senden büyüğü ki başbakanım en değerlisi hergece dağıtıyorum (nakarat) herkesi unutuyorum aklımdan çok kafamdan çok kalbimi avutuyorum.. (nakarat 2 tekrar) edit: bu hareketli şarkısı
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Lan sabah sabah gerdiniz adamı hele caps atın kendimize gelek daha ayıkmadım.
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Bu Serdar ortaç'ın bir şarkısından mı alınma yoksa hepsini sen mi yazdın. Sen yazdıysan bence telifini al bunun hemen. sonra pişman olursun bir yerlerde duyduğunda.
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Serdar Ortaç diye bir adam var şarkı çığırıyor aga işte neyini anlamadım.
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Hadi biri serdar Ortaç klibi koysun şöyle bol etli butlu da arkadaş anlasın topikten bir şey.
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 üzgünüm yaptım bir hata ne olur artık yıpratma vazgeçtim anlık çıkışlarımdan milliyetçilik yalanlarımdan üzdüm seni biliyorum ne olur senden af diliyorum benim üstüme oynama ne olur bu adam gerekirse kurban olur vazgeç artık benim üstümden (nakarat 1 tekrar) oyunlar oynayıp seni küstürmem (nakarat 1 tekrar) gel hadi tut elimi (nakarat 2 tekrar) bırakma beni deli(bura olmadı la) (nakarat 2 tekrar) bu da slow şarkısı
Öne çıkan mesajlar