knight_of_rose Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Absolut, 20 Kasım 2004 22:01 tarihinde demiş ki: Şu an atl 240 eur 150 Hımmm acaba gene sapıtacak mı? bende 1000 lere firladi tekrar:([signature][hline]ironhawk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Gece 2 gibi düzeldi gene ama su an 1300lerde. İşten 2MB baglantıda bu saatte 250-300 lerdeydi Cuma gunu acaba ama 256adslde 1300lerde :([signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Nazar degmesin :P Su anda: Atlantic 167 ms Europa 84 ms :)[signature][hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 pingler hala 1000+ larda seyir ediyor. ilginç kısmı herhangi bir siteden europayı pinglersem 120 ping alıyorum hatta yerli sitelerde bile alıyorum. oyuna proxy falan birşey uygulamanın bir yolu var mı ?[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 gece 1 den sonra eu 100 atl 160-200 arasina dusuyor anlamak mumkun degil:(yatma zamani pingler duzeliyor.[signature][hline]ironhawk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 aynen öyle oluyor ve bu beni x2 deli ediyor tam yatma kalkma saatlerini ayarladık 2 diyince giriyoruz yatağa sabahlamıyoruz pingler bu hale geliyor ve geç saatte iyi ping oluyor vurun kurtulayım ya ehe haram oldu bana mmorpg oynamak.[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 bunda anlayacak zor birşey yok gece yoğunluk azalıyor çoğu kişi uyuyor.Yani sorun türkiyenin çıkışlarında.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: MrMedia, 26 Kasım 2004 19:16 tarihinde demiş ki: bunda anlayacak zor birşey yok gece yoğunluk azalıyor çoğu kişi uyuyor.Yani sorun türkiyenin çıkışlarında. bizim anlayamadigimiz telekomun tutumu:)[signature][hline]ironhawk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 anlamasına sebebini anlıyorum da neden bu sorunun olduğunu anlamıyorum niye sorunlu bağlantı ile bağlanayım ki ben accountu açtırdığımda böyle bir sorun yoktu hangi saatte denersem deneyeyim 100-150 arası eu pingim oluyordu normal birşey değil yani.[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 pingler gittikçe düşüyor 900lerde, bu gece 100lere indiği zamanı tesbit etmeyi planlıyorum ve işte o andır ki bankamdaki altının insurance yüzünden bitecek olması bile aksiyon isteğimi dizginleyemeyecek ! [signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 160 ping, oyunu açma zamanı.[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 erken gelsedide bugun champ falan yapsadik:([signature][hline]ironhawk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ATL 1082 EO 933 Saat 2den sonra duzelecek pingi ben ne yapayım :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ATL 200 EU 140 Bu saatte gelen pingi ben ne yapayım :([signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Sen bu ping'i bu saatte alırken kaçlık bağlantıdan konuşuyoruz, çünkü şu anda Bursa 256K ADSL ile ben atl'de ve Eu'da 4992 ping loss %50 packet loss ile alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Şu an ADSL256 evden baglıyım ve Europa 148 pingledi. Bütün gariplikler beni mi buluyor :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Zonealarmı kapattım düzeldi pingler :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 saat 2 diyorduk da o 4 oldu maalesef. tam gündüz yaşamaya adapte olmuştum ki pingler saolsun uo için gece yaşıyoruz yine.. şu an 661 128 utv kablo - istanbul[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 250 ping eh 1 saatteki düşüşe bakınız.anlayamıyorum.[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 İlginç şekilde bütün gece pingim muhteşemdi acaba günlerdir Zonealarm yuüzünden mi cidden pinglerim yüksekti?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Nihohoh azimle sıçan dağ deler. Ofisten 2mblık bağlantıyı eve wireless yaptım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 OMG ! OMG ! OMG ! !!!! saaat 9 ve 90 ping obarey oley :))))))))[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 hehe bu akşam bi aksiyon yaparız artık :P[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 100-150 arasi degisio guzel olmus[signature][hline]Live Fast Die Fun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 İstanbul Bakırköy 256 ADSL EUya pingde 1200. Bu bölgede bizden ADSL kullanıcısı var mı başka? Bir pinglermisin. Tam mevkim Zeytinburnu ile bakırköy arasında ZBye yakın taraftayım. E5te tam Tramway atlama viyadüğündeyim diyebiliriz hehehe.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar