Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Harita deneme V 3

The_Guardian

Öne çıkan mesajlar

Herkeze selam
Bu kac be yeter artik diyenler kuyruga girsin. Onlarla sonra konusacam
Ve iste yeniden elimdeki haritayi arada bir bice boyaya. yeni sekile soktum

Bu size gostercegim haritanin 1 parcasi (detayli olani) ve haritanin tum halidir.
Bu topigi acmamdaki asil neden
BAKIN NASL OLMUS
degilde birkac problemi cozmem icin yardim istemek
Merak etmeyn kimseye benim icin harita yapmasi konusunda israr etmiycem :D

Haritaya bakinca zaten neyin eskik oldugu goruceksiniz. herkez kendi buldugu hatayi solesin ona gore elimden geldigince ugrasicam cozmekte
ama benim sorum su
Simdi haritaya bakarsaniz daglarin (bence) bitmis ve guzel olmus oldugu gorursunuz.Lakin bu daglari yaptigim gibi ormanlarida bu sekil bir yolla yapmak istiyorum.Yani sadece haritanin ustune yesil murkkep dokulmus gibi olmasin istiyoum. Disa tassin canli olsun..
Ne hikmetse baska haritalara bakinca benimki cok pastel renkli kaciyor gibi..
Aslin.. *ulan simdi yaz yaz uzar gider bu*
kisaca Tavsiyelerinz ogutleriniz varsa lutfen buraya yaziniz.

Not; Bu haritanin gercegi PS de 6 layer li olarak durmakta
1 layer harityanin kendisi. 2 si cimenler ormanlar vs vs vs
Yani harita uzerinde oynamasi cok kolay
Ayrica. en altaki harita ilk scanlanmis halidir.Bunu koymamin nedeni: temizlenmiste nerdeyse hic doku olmamasindan Variation la Deniz leri boyuyamam.Ama bu halinde variation la mavilestirdigim yerler nerdeyse bir deniz gibi gozkuyor..

Not 2; Haritanin saginda ve solunda olan resimlerin haritayla ilgisi alakasi yoktur. Lakin haritayi cizmis oldugum art block kagidi elimdeki en son dugun olandio yuzden ole harcadik onda.yandakileride temizlemekle ugrasmadim bi saat.
[signature][hline]Hiç Bitmeyen Efsaneler 1 yaşında

[Bu mesaj The_Guardian tarafından 18 Aralık 2004 10:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

psini as hede hödö
neyseki ben eleştiri yapabiliyorum ehe
şimdi şöyle;
fiziki haritamı yapıyosunda öyle yeşil meşil boyamışın? fiziki haritaysa niye dağları kasıp çizdin diycem, değilse niye kasıp çayır çimen çizdin diyecem:)
dağlar güzel olmuş bencede, ama çok benzemişler birbirlerine, çokda fazla olunca, ne bileyim, rahatsız etti beni şahsen.
bence sol alttaki ejderhayı temizlemek yerine yeniden koymalısın haritaya, güzel duruyor çünkü. aynı olay birazcık büyütülüp konursa sağ alttaki hede içinde geçerli.
birtek sarılıkları anlamadım haritadaki, ki burda yine harita fiziki haritamı? sorusuna çarpıyoruz. bozkırmı çizdin yükseltimi çizdin kardeşim?:)
kısaca biraz daha elden geçirirsen güzel bir harita(mız) olucak.[signature][hline]Bana tepeden bakarsanız, bir aptal görürsünüz.
Bana aşağıdan bakarsanız, tanrınızı görürsünüz.
Bana tam karşıdan bakarsanız, kendinizi görürsünüz.
Charles Manson
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

ne fiziki hareitasi ne seyi bre
Abi sen Fearun un veya World of Warcraftaki Azeroth un ole yukseklik gosteren haritalarina rast geldinmi hic?
dorgudan goze guzel gozuken bir harita yapmaya calisyorum

ve dedigim gibi amacim ormanlar cimenler vs gibi yerleri ,daglari yaptigim gibi yapmak.biraz gozle gorulur olsun istiyorum

bu arada aciklama
Sari yer col (yuh bnuda anlamadiysaniz artik :D )
acik yesil cimen
koy yesil de orman oluyor
Maviler (bu heffer abimize hitaben) su oluyor,bazi bazi da irmak ve golde oluyor.[signature][hline]H.B.E
Sosyal ağlarda paylaş

beyaz yerlerde kar oluyor o zaman.
ayrıca o sarı yerin çöl olduğu aklımın ucundan bile geçmedi.[signature][hline]Bana tepeden bakarsanız, bir aptal görürsünüz.
Charles Manson
Sosyal ağlarda paylaş

Bence çok güzel olmus böle insanı alıyo götürüyo...
Ayrıca o ejder bana sholverin grafik çalışmalarındaki ejderler gibi geldi hatta surat falam aynısı , tabi adamın deviarttada resimleri varsa bilemem ama çok güzel olmus :)[signature][hline]Kalhiae 25 Ekim 2004 23:41 de demişki:
kız evi ; naz evi..
forum yeri ; gaz yeri. :D

------------Blind Guardian--------------
Sosyal ağlarda paylaş

yukarda dedigim gibi
resmin saginda ve solunda bulunlar sadcee karalamadir
haritayla alakasi yoktur
orda kalmistir cnk temizlemekle ugrasmadim :D

Bunun disinda ya birakin iyi olmusuda sunu yap ve diyin
mesela denizleri nasil yapmali
air brus vs anlatin bre bi
O yuzden actim konuyu..Harita yi gostermekten cok bazi seyleri nsil yapicagim konusunda tavsiye almak..[signature][hline]H.B.E
Sosyal ağlarda paylaş

ormanlar için white dwarf adlı derginin posterlerinde gördüğüm teknik omega gibi çok yoncalı ağaç çizmek, misal:
O O
_O O_ tabi o'larn alt kısmı yok.[signature][hline]Revenge of the plastical brain. Coming soon. However, we don't recommend you to wait this foolish movie. Because the hedehödödazzt...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
The_Guardian, 19 Aralık 2004 14:58 tarihinde demiş ki:
ya o yada heroes unkini kullanmayi dusunuyorum

benimde aklıma geldi o
bi ara oturup kasabilirim ben kurcalamıştım baya bi vaktinde:) heroes plu cdmi bulabilirsem tabi ehehe
hem h3te çok güzel gözüküyor:) tablo gibin[signature][hline]Bana tepeden bakarsanız, bir aptal görürsünüz.
Charles Manson

[Bu mesaj Heffer tarafından 19 Aralık 2004 22:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
The_Guardian, 18 Aralık 2004 12:23 tarihinde demiş ki:ve dedigim gibi amacim ormanlar cimenler vs gibi yerleri ,daglari yaptigim gibi yapmak.biraz gozle gorulur olsun istiyorum

bu arada aciklama
Sari yer col (yuh bnuda anlamadiysaniz artik :D )
acik yesil cimen
koy yesil de orman oluyor
Maviler (bu heffer abimize hitaben) su oluyor,bazi bazi da irmak ve golde oluyor.
ee sheyy beyazlar nolyo peki? :P her yer karla kaplimi yani :) (cok zekiyim kahretsin :p) o kadar cok kar olduguna göre bu kita cok kuzeyde he? :)
saka bi yana güzel olmush hakaten minik cam agaclari vardi haritada görmüstüm bi öle bisiler yapmayi dene istersen[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire
"Who wants to live forever?"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...