Sacros Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Kısa metrajlı film gibi olmuş ama çizimler güzel, karakter çizimleri 2 boyutlu, arkaplanlar 3 boyutlu yapılmış. güzel bir anime. Tavsiye edilir.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 evt iyi bir film yanlız 45dk gibi kısa bir olayı var birazdaha uzun olsaymış[hline]madır fakır takır takır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 2000 yılı yapim olması ve mamoru oshii ve takiminin elinden çıkmasi da cabasi[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 bu ne ya bu ne be allah aşkına. oturdum film izliycem diye, biraz sonra bitti film böyle bişi olmaz ya "ucundan koklat ama verme" gibi bişi olmuş bu tek bölümlük dizi yapmışlar sadece. peki bunun mangaları felan var mı, indirebileceğim bi yer felan?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Bende ilk seyrettiğimde baya aramıştım birşey bulamamıştım. Galiba sadece elemanlar yapıp bırakmışlar orada kalmış öylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar