sabonis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Steam'de indirimde, sonunda alacağım galiba. puzzle oyunu, hafif portal havası var ama tabii mekanikler farklı baya. bir top var, o topu kontrol ettiğiniz bir silahınız var (itme ve çekme), topu bir yerden bir yere götürüp kapıları falan açmaya çalışıyorsunuz, olay bu. şurada yarım yarım yarılacağınız bir video var tam bisküvi'nin. inanılmaz gerçekten adamın beyinsizliği ahaha. kaç tane puzzle oyunu videosu izlediysem adamın hepsi böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 seni de gördük portal'da totik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 ulan her şeyi ben çözdüm resmen co-op'ta. sen aval aval baktın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 sırf bisküviden daha iyi olduğumu kendime kanıtlamak için aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 benim steam'de 1 dolar la, bi 5 dolar gönder de alayım oyunu sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 hacı bizde de 1.1 dolar, ama 4 dolara ihtiyacın varsa gerçekten söyle verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 off çok sert oldu bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 burada var 1 dolar http://groupees.com/bemine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 ben bu oyunun unreal forumlarında yardım isterlerkenki halini hatırlıyorum şunu nasıl kodlucaz diye. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar