Sanguin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Bununla ilgili tavsiye öneriniz var mı? "Şu programı kullan, şöyle oluyor böyle oluyor" Ya da daha doğrusu nedir bu interface? Bayağı bildiğimiz windows formun güzel güzel süslenmesi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 aga .net icin vs var zaten. normal güzel seyler cikar. bence ribbons ve paint fonksiyonlarina bak. ne yapmak istiyorsun onuda yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 neyi kastediyorsun tam anlamadım ama bu butonların tableların güzel gözükmesi için arayüz diyorsan telerik kullandım güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Bende bu işlerin yabancısıyım, daha önce .Net kursuna falan gittim ama hiç çalışmadım. Şimdi gelecekte gözüken bir mevzu var şöyle ki; "bilmemne firması için bir interface çalışmamız olacak, kod yazımı gerekmiyor." Bunun anlamı herhalde benim sandığım ve sizlerinde bahsettiği gibi süsleme püsleme herhalde. Konu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 aynen, ön yüz tasarımı yapmanı istiyorlar senden. html front-end development'ı gibi düşünebilirsin. ama .net demekle, ne yapacağın kesinleşmiyor aslında.. wpf/silverlight (yani xaml => html gibi bir markup language) ayrı bir dünya, winforms ayrı. belki de asp.net(?) xaml ile bir şeyler yapacaksan, olay visual studio'dan çok blend olacak senin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 .net de arayüz tasarımı dersen şu maddeler çıkıyor karşına: A- Desktop uygulamaları 1- Windows Forms 2- WPF B- Web uygulamaları 1- HTML 2- Flash 3- Silverlight (WPF) ayrıca interface yapılacak demek şu anlama da geliyor: user controller ekleyeceksin gibi bişiy. yani birinci şifre ile ikinci şifre uyuşmuyor. ülkeyi girmeyi unutmayınız gibi validationlar olur 1-2 rakamsal hesaplama olur vs.vs.vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Hmm biraz daha şekillendi. Teşekkürler herkese, gelişme olursa buraya yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar