blackhavvk Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Kesinlikle ölümü araştırılmalı, bu adam gerçekten birşeyler biliyordu bana kalırsa.vasiyeti; sn Cumhurbaşkanı ve Başbakanının ölümümü araştırmasıdır.şeklinde http://www.youtube.com/watch?v=11D0z4prY_A said: ARAŞTIRMACI YAZAR AYTUNÇ ALTINDAL ANLATIYOR Liderin adını verirsem sizi de beni de yaşatmazlar "İlluminati hakkında Türkiye’de pek bir eser yok. Eldeki en somut bilgiler ise araştırmacı yazar Aytunç Altındal’ın kaleminden yazılmış "Gül ve Haç Kardeşliği" adlı kitapta toplanmış. Altındal’la buluşup, illuminati’nin özellikle Türkiye’deki icraatlerini konuştuk. Altındal, yıllar boyu Gül ve Haç’ın Türkiye’de örgütlendiğini isimler vererek anlattı. Hatta şu an bile teşkilatın bir lideri olduğunu söyledi ama onca ısrarımıza rağmen isim vermedi. "Eğer isim yazarsanız ne sizi ne de beni yaşatmazlar" diyen Altındal’dan, teşkilatın şu anki liderinin sadece ünlü bir hukukçu olduğunu öğrenebildik. Altındal, istanbul’daki Gül ve Haç temsilcilerinin yıllar boyu Teşvikiye’yi merkez tuttuklarını ve semtteki birçok binada illuminati’yle direkt bağlantılı olan Gül ve Haç Teşkilatı’nın izleri olduğunu da anlattı. Bu izlerden örnekler istedik. Cadde üzerindeki izmir Apartmanı’nı gösterdi bize. Binanın girişindeki gül işaretlerini ve üstteki iki katın mimarisine dikkat etmemizi istedi. Binanın en üst iki katı gerçekten de bir mabed gibi inşa edilmiş. "Bu bina, Gül ve Haç’ın 1912′ye kadar merkeziydi" diyen ünlü yazar, hemen bu apartmanın karşısında, yine gül kabartmalarıyla dolu liseyi gösterdi: "Eskiden burası Gül ve Haç lideri Kont Bernardini’nin konağıydı…" -İlluminati ile Gül ve Haç teşkilatı yüzyıllardır içice geçmiş. Peki son 100 yıl içinde Türkiye’deki Gül ve Haç şövalyeleri kimler? Altındal başladı sıralamaya:1861′de Halim Paşa, 1909 - 15′te Aziz Ahmet Paşa, 1928 - 31 ‘de Yargıtay Başkanı Fuat Hulusi Demirelli, 1945 - 55′te Doktor Mim Kemal Öke, 1955 - 67′de Prof. Hazım Atıf Kuyucak, onun isteğiyle şövalye olan DP milletvekili Ekrem Tok, 1975 - 84′te Prof. Mukbil Gökdoğan, 1984 - 95′te Prof. Sahir Erman, 1966 - 67′de Doktor Enver Necdet Egeran, İçişleri eski Bakanı Şükrü Kaya, Dışişleri eski Bakanı Tevfik Rüştü Araş, Ankara eski Valisi Nevzat Tandoğan, istanbul eski Valisi Ord. Prof. Dr. Fahrettin Kerim Gökay, Meclis Başkanı Kazım Özalp, Eski Cumhurbaşkanı Celal Bayar, Özbekler Tekkesi Şeyhi Ataullah Efendi, Amiral Mehmet Ali Paşa, yazar Servet Yesari, Başbakan Hasan Saka, Devlet Şûrası eski Başkanı Mustafa Reşit Mimaroğlu…" Bunların tamamı 33 derece Masondu. Kimi Kadoş Şövalyesi, kimi Tunç-Yılan Şövalyesi, kimiyse Gül ve Haç Şövalyesi unvanını taşıyordu. Ama Türkiye bu kişilerin gerçek kimliklerini hiçbir zaman bilemedi." said: “ZEHİRLEYEREK ÖLDÜRDÜLER” Gazeteci, yazar ve araştırmacı Aytunç Altındal, bir süredir kanser tedavisi gördüğü hastanede vefat etti. Aytunç Altındal’ın yakınları ünlü yazarın kanserden ölmediğini, zehirlenerek öldürüldüğünü öne sürdü. Altındal’ın eşi Dr. Naciye Selin Şenocak Altındal, “Aytunç bey çok cesurdu. Canı pahasına memleketi için tüm bilgileri aktarmaktan kesinlikle çekinmedi. Bundan dolayı susturmak istediler” iddiasında bulundu. Yazarın hayatını kaybettiği hastaneye akın eden yakınları, Altındal’ın zehirlenerek öldürüldüğünü iddia etti. Eşinin zehirlenmesinde farklı sebeplerin olduğunu belirten Aytunç Altındal’ın eşi Dr. Naciye Selin Şenocak Altındal, “Doktorlar eşimin ölümünün altında başka bir şeyler olduğunu hatta büyük ihtimalle de zehirlenme söz konusu bile olabileceğini söyledi. Biz de buna istinaden tüm bulguları Adli Tıp Kurumu’na gönderdik. Adli Tıp’ta gerekli açıklamaları yapacaktır” dedi. sözcü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Arkasindan konusmak oluyor ama adam deliymis gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 ben zamanında salak gibi bu adamın kitaplarını okudum da diğer illüminati, diğer off dünyayı bi grup yönetiyor kitaplarına ek bişi yoktu öyle gizli saklı bişiler bildiğini hiç sanmıyorum.3 piyasa neyse onu yazıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Oha Aytunç Altındal öldü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Issız acun kaldı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 benim anlamadigim ne farkedecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar