küheylan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 -'sine kadar mı aynıydı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 neler goruyoruz boyle abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 vah vah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 o ne ya öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 matrix pampa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 yenilik yapacağız diye içine sıçıyolar ya artık youtube girmiyorum videolarını açmıyorum sinir olmamak için.. kaliteyi otomatik olarak ayarlıyor. misal 480p'den otomatik olarak 720p ye geçmeye çalışıyor takılıyor barı oynatıp duruyorum açılmıyor. sayfayı yenilemek zorunda kalıyorum. bazen de 480p'den 1080p'ye geçmek istiyorum tıkladığımda videoyu sonuna kadar 480p ile yüklüyor. bu ikisi gerçekten çok sinir bozucu durum zaten çok yavaş yükleniyor bazen hiç yüklenmiyor takılıyor sayfayı yenilemek zorunda kalıyorum. 20 mbit 10 ms ping li internetim olmasına rağmen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar