Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben Hala İnatla Eraycıyım!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
filozof :D

11 eray azmı msj çektik bee :D[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy
Well I deserve nothing more than I get
Cos nothing I have is truly mine
Mesaj tarihi:
ben entelim ayağına yatıp hatun kaldırmaya çalışanların kuytuda ağzını dövmek istiyorum[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
Mesaj tarihi:
Eray her insanın ağzını burnunu kırmak isteyeceği elemandır[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Mesaj tarihi:
said:
Infernal_Reborn, 19 Aralık 2004 21:39 tarihinde demiş ki:
bence eray insanın kendine yakışanı giymesidir.

abicim bu espiri baydı ama nedense her okuyuşumda gülüyorum :)[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Mesaj tarihi:
bu eraycılıkta oğlancılık gibi bir şey mi oluyor? Ozaman sakat...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
O galiba ama, ben hatırlamaya çalışınca Hale ismi geliyor aklıma :)

Seninki doğru sanırım bilemiyorum
Yine de sağol

[Bu mesaj forsak3n tarafından 19 Aralık 2004 22:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ianamıorum bbg evini ve ben evleniorumu izleyen patiler görüorum...Nooluyo gökten tas yağacak :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır
Öhöm Öhöm ben :)
  • Yeni Oluştur...