Soulbringer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Basit [hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....† [Bu mesaj ghaldszar tarafından 03 June 2003 18:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Soulbringer bunu sen mi yazdın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 aşşalayıcı bi anlamda mı dedin bunu? annamadım bunu sen mi yazdın senden böle bişi çıkamaz gibi mi.. Neyse canım.. Güzel olmuş.. Yani ben adam üzülmmesin diye dedim sende yannış annama..[hline]Zamane adamı geri döndü.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Hayır o yazmadı galiba. Ben bunu daha once okumuştum.[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Bunu ben yazdım belkı dıger forumlarda gormussunuzdur ama o forumlarda da bana aıttır ve bu benım ılk kendıme yazdıgım sıırımdır yanı benı bılenler bu sıırımle hatırlar ve lutfen Quı bılıp bılmeden konusmayınız...[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Niye yazamasın canım, neden aşağılayayım adamı. Gayet güzel olmuş ellerine sağlık Soul' cum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Tesekkurler[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar