Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

whiskey in the jar'ın klip

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ne kadar kötüymüş biraz önce indirip izledim, rezalet
o kadar guzel konulu sözleri var şarkının alakasız klip çekmişler, çekmeseler 10 kat iyi olurmuş,
şarkıya laf yok ama ;)[signature][hline]From The Dephts I've Come
Mesaj tarihi:
şöyle birşey var ki whiskey in the jar metallica'nın değildir zaten.. thin lizzy coverıdır.[signature][hline]Yaşam en iyi günle en kötü günü arka arkaya yaşatacak kadar ironikse olmaz olsun.
Mesaj tarihi:
Clip yapmaya ne gerek var onemlı olan o melodı we sozlerın butunlugu ben daha şahsen seyretmedım ama yınede her turlu muzıgı hosuma gıder metallıca nın[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Mesaj tarihi:
said:
Gazanfer, 18 Aralık 2004 21:01 tarihinde demiş ki:
şöyle bişey var ki; whiskey in the jar ne metallica'nın ne de thin lizzy'nindir. irlanda halk şarkısıdır.

ben darklyrics'in yalancısıyım :)[signature][hline]Yaşam en iyi günle en kötü günü arka arkaya yaşatacak kadar ironikse olmaz olsun.
Mesaj tarihi:
said:
Infernal_Reborn, 18 Aralık 2004 21:43 tarihinde demiş ki:
said:
Gazanfer, 18 Aralık 2004 21:01 tarihinde demiş ki:
şöyle bişey var ki; whiskey in the jar ne metallica'nın ne de thin lizzy'nindir. irlanda halk şarkısıdır.

ben darklyrics'in yalancısıyım :)

Keklemişler seni İrlandadan çıkmadır ama halk şarkısımıdır marş mıdır bilemiyorum[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Mesaj tarihi:
Thin Lizzy Vagabonds of Western World albümündendir Phill Lynott marşıdır...[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...

[Bu mesaj SadButcher tarafından 19 Aralık 2004 08:46 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj SadButcher tarafından 19 Aralık 2004 08:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
irlandalıların bi de turkish song of the damned diye bi şarkısı vardır,çok da hoştur.[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
You´ll never be born again
You´ll forever be, stuck here in eternity...
Mesaj tarihi:
şarkıyı dinlerken fantaziye dalardım ben korsanlar falan gelirdi aklıma, biyerinde "cannonball roaring" falan diyo mesela aklıma savaş mavaş gelirdi halbuki klipte anladımki "cannonball roaring" derken seksi kastetmiş adamlar hayalkırıklığına uğradım çok ondan öyle iğrenç falan dedim şimdi pişmanım aklımdaki gibi olmadığı için klip kötüledim, bugün tekrar izledim o kadar kötü gelmedi :)[signature][hline]From The Dephts I've Come
Mesaj tarihi:
cannonball roaring derken zaten gemi topunu kastediyor sexi diil hehe
dediğim gibi o klibin verdiği mesaj böle kafayı bulunca kendinizi başka diyarlarda bulursunuz falan gibisinden bişey işte
ya diyorum ya şarkı sarhoş marşı
ondan öle klip
Mesaj tarihi:
bi sn. şimdi bi ev dolusu çılgın hatun koymuşlar bunu mu beğenmiosunuz ?
ehuehu
hatta ehuaöhöehy.

bence şarkı süper, klip hoş.[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki:
mesela polymorph autocast ayarlanabilse
[/b]
Mesaj tarihi:
said:
EagleEye, 19 Aralık 2004 20:28 tarihinde demiş ki:
cannonball roaring derken zaten gemi topunu kastediyor sexi diil hehe
ondan öle klip

abi adam tam cannonball roaring derken ayıptır söylemesi apış arasını tutuyo böyle ne gemi topu allahaşkına[signature][hline]From The Dephts I've Come
  • Yeni Oluştur...