KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 De Hadin Alasmaladık başlığı altında sırasıyla gittim BAE, Pakistan, Hindistan, Tayland (yakında da Çin)'ı yazıyorum. Ama Tayland-Bang Kok'ta biraz teferruatlı gezme ve fotoğraf çekme şansım oldu. Öbür başlıktan ayrı olarak buraya gidecek olanların faydalanması için ayrı başlık açıyorum. http://forum.paticik.com/read.php?23,7277818,page=6 Yeni fotoları da buraya ilave edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 AJANLIK YAPIYORSUN BENCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 iyi gezmeler gözüm B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Bilimsel gezginlik yapılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 hepinize selamlar dostlar B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 tayland ayrı başlığı haketmiş ne için gittin oraya seni hınzır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 :) kötü niyetim yok canım.Müşterimi ziyarete geldim.Haftasonunu ya Hindistan'da ya da Tayland'da geçirmem gerekiyordu.6 gün Pakistan ve 2 gün Hindistan'ın ardından doğal olarak Tayland'ı seçtim.Dinleniyorum valla.Bol bol uyudum.Kalkıp geldim,foto çektim,sizinle paylaştım.Geldim biramı içtim,yattım uyudum.Kalktım biram bitmiş,bira aldım,geldim,tekrar biramı içeceğim B)- Şunları 15 dakika önce çektim(Türkiye saati ile 15:45 gibi)... Sokakta ızgara et satıcısı-1 Sokakta ızgara et satıcısı-2(sol baştakiler solucan şiş) Evsiz klasiği Şu da 2 dakika önce odamda çektiğim fotoğraf... Akşam yemeğim... B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Çetin abi tayland çok ucuz tek problem uçak bileti diyorlar. Cidden öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 heineken ne abi. "Chang" iç olmadı "leo" iç. Yerel takıl biraz. Singha bizim efes gibi. Olmadı onu iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Soris said: Çetin abi tayland çok ucuz tek problem uçak bileti diyorlar. Cidden öyle mi? evet,ucuz gerçekten.Uçak bileti için ise bu sefer doğrudan taylanda gelmediğim için bir şey diyemeyeceğim yalnız bang koka her gün gidiş-geliş THY ile var ve fiyat yanlış bilmiyorsam 1000 Euro civarında olmalı. edit: benim pakistanlı acentanın dediğine göre sri lanka havayolları inanılmaz uygun fiyatlara dünyanın her yanına uçuruyormuş.Türkiye'den Duba'ye ve Dubai'Den de Sri Lanka Havayolları ile Bang Kok'a gidiş...Sonra aynı kulvardan geri geliş acentamın söylediğine göre 500 Euro civarında...Tabi o ne kadar Sri Lanka Havayolları'nı övse de benim temel kuralım THY'nin uçtuğu her yere THY ile uç'tur kardeşim...Her ne kadar bademcikler THY'nin içine her geçen gün biraz daha s.çsa da yine de en azından teknik ekip ve pilotların geneli asker kökenli oldukları için THY'ye güvenim tam. hoccemama said: heineken ne abi. "Chang" iç olmadı "leo" iç. Yerel takıl biraz. Singha bizim efes gibi. Olmadı onu iç. damak tadımız farklı canım.EFES'i sileli 3 sene oluyor,gerçek bira yapmayı bıraktıklarından beri yani. Bu SINGHA'yı denedim ama dediğim gibi,buralarda en damağıma uygun olanı HEINEKEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 meth mi satıyon çeto paranın kaynağı nerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Efesi ben de sildim defterden ama diğerlerini bir dene bence. Bizim Efes gibi dedim ama Singha %100 malt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 az önce 2 tane bitirdim.4 tane yeni aldım.bitirdiğim de hala içesim varsa gider alırım SINGHA'ları 7 ELEVEN'dan,ayıp ediyon ;) meth kim, ben kim ponti? bilgi satıyorum diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 bırak yemekleri az yediğin çocuklardan koy ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 abi senin kafa hafiften iyi oldu ya da ben anlatamadım :). Yerel olanlardan en son tercihim Singha. Restaurantlar ucuz çık dışarda iç, yanına güzel yemek birde. Daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 :)) kafam iyi gerçekten...ama işte o restaurantlardaki kokuya dayanamıyorum kardeş....bir de eski kafalıyım,kabul.yenliklere kolay alışamıyorum,zaman ver bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Fin said: bırak yemekleri az yediğin çocuklardan koy ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Fin said: bırak yemekleri az yediğin çocuklardan koy ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 siz gelin buralara.dediğiniz çocukları koyun gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Fin said: bırak yemekleri az yediğin çocuklardan koy ;) şakanın da bir adabı olmalı abi bu düpedüz hakaret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 alıştım artık Soris. finitoyu da böyle kabul ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 hakaret yasak değil aptal aptal şeyler yazmayın. vat çeto companion yapmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 çocuk ayıp olmuş gerçekten leydiboylardan haber et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=7M46-vvt7SU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 lan aynı kadınları 4 defa çekti adam. ben rahatsız oldum. içlerindne biri de ağzına geçirmedi adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar