Mithat Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Değişiklik olsun hep birileri bişi satmaya çalışıyor bizde '2 malbuş çalışır' diyoruz , bu sefer ben bişi almak istiyorum , euro truck falan için direksiyon almayı düşünüyodum , önce buraya geliim millet şu fiyata şunu satarım falan desin bende ' 2 malbuş çalışır' falan diim dedim. Hedef zaten max 2-3 hafta oynayacağım bir oyun için minimum ücreti bulmak , aletin kalitesi falan umrumda değil , çalışır durumda olsun yeter , en düşük teklifi kabul etmeyi düşünüyorum. Hadi en düşük fiyat için kapışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 ne diyon ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 2 malbuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 ne post kastın gondar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Mithatın IQ baya düşük ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 saitek r660GT var elimde. aldım 2 hafta bile oynamadım, kutusuyla beraber duruyo su an. garantisi de var daha. 70 e fln bırakiyim. ben de euro truck oynamıştım zaten, daha sonra çalışacam diye masayı boşaltmak için kaldırdım bi daha kurmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 $u keser mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Esh said: $u keser mi? Euro truck simulator 2 ile uyumluysa , laptopta çalışıcaksa , 2 malbuş çalışır benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Esh said: $u keser mi? esh bu işi biliyor arkadaş. önce epic küp kasa, sonra bu süper direksiyon fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 fizban said: saitek r660GT var elimde. aldım 2 hafta bile oynamadım, kutusuyla beraber duruyo su an. garantisi de var daha. 70 e fln bırakiyim. ben de euro truck oynamıştım zaten, daha sonra çalışacam diye masayı boşaltmak için kaldırdım bi daha kurmadım. Şu teklif en düşük (tek) teklif , bana da uygundur , daha düşüren varsa düşürsün , elden teslim yapıcaz gibi duruyor o zamana kadar fiyatı kıran kırsın yoksa alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Saitek r660ı 40a bırakırım ama Vandayım ve burda kargo yok, gelirim diyosan atla gel döşek bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Gelmemde gelsem bile uçakla gelirim niye atla geliim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar