Mithat Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Değişiklik olsun hep birileri bişi satmaya çalışıyor bizde '2 malbuş çalışır' diyoruz , bu sefer ben bişi almak istiyorum , euro truck falan için direksiyon almayı düşünüyodum , önce buraya geliim millet şu fiyata şunu satarım falan desin bende ' 2 malbuş çalışır' falan diim dedim. Hedef zaten max 2-3 hafta oynayacağım bir oyun için minimum ücreti bulmak , aletin kalitesi falan umrumda değil , çalışır durumda olsun yeter , en düşük teklifi kabul etmeyi düşünüyorum. Hadi en düşük fiyat için kapışın.
fizban Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 saitek r660GT var elimde. aldım 2 hafta bile oynamadım, kutusuyla beraber duruyo su an. garantisi de var daha. 70 e fln bırakiyim. ben de euro truck oynamıştım zaten, daha sonra çalışacam diye masayı boşaltmak için kaldırdım bi daha kurmadım.
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Esh said: $u keser mi? Euro truck simulator 2 ile uyumluysa , laptopta çalışıcaksa , 2 malbuş çalışır benden.
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Esh said: $u keser mi? esh bu işi biliyor arkadaş. önce epic küp kasa, sonra bu süper direksiyon fln.
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 fizban said: saitek r660GT var elimde. aldım 2 hafta bile oynamadım, kutusuyla beraber duruyo su an. garantisi de var daha. 70 e fln bırakiyim. ben de euro truck oynamıştım zaten, daha sonra çalışacam diye masayı boşaltmak için kaldırdım bi daha kurmadım. Şu teklif en düşük (tek) teklif , bana da uygundur , daha düşüren varsa düşürsün , elden teslim yapıcaz gibi duruyor o zamana kadar fiyatı kıran kırsın yoksa alıyorum.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Saitek r660ı 40a bırakırım ama Vandayım ve burda kargo yok, gelirim diyosan atla gel döşek bol.
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Gelmemde gelsem bile uçakla gelirim niye atla geliim.
Öne çıkan mesajlar