Kharon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=HPJ-ttLB-cc Haftaya aciklayacaklari polestar in teaser i. Cok cok uzun zamandir bu kadar hosuma giden bi motor sesi olmamisti. setup in ne cikacagina dair kendi tahminimi saklayayim, sizin tahminleri alalim. hint: Induksiyon sesi, egzoz, devir, sesin frekansi ve sanziman sesine bakilacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 hosuna giden bi motor sesimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 abi gorusmeyeli motorlara hallenmeye basladim. havadislerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 abi o manada dememiştim aslında niye böyle yaptın şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 olsun <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Şikayet ettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Hangi polestar bu? S60 olan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Sesi çok fazla Maserati'ye benzettim. Grand Tourismo. Belki de en çok hoşuma giden maserati sesi olduğundandır. Wind Tunnel izlerinden anladığım kadarı ile önü yeni jenerasyon s60 gibi, arkası da s80e benziyor. Bilemedim, çok benzetemedim şeklini özgün bişeye. Beklemedeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Esh said: Hangi polestar bu? S60 olan mi? cikicak abi iste, onun teaser i ztn. s60 var hali hazirda o degil o kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 nolur yeni bir T5 çıkmasın sdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 polestar tier 4-5-6 altina pure polestar badge i vermez zaten abi. Muhtemelen yeni bi t5 olucak zaten. Olay nasil bi t5 olucagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 yapsınlar v6 cift turbo . yeter bu kadar dallamalık desin çinliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Abi sese gore benim tahminim sirali 6 silindir veya onceki sirali 5 lerin inanilmaz yumusatilmis kucultulmus bir versiyonu. Ses ipek gibi cunku. redline 6800-7000 civari duyuluyor. zf10 gibi baya hizli bi sanziman var. (cift kavrama olursa sasiririm dogrusu, cok agirlar) induksiyon sesine gore cift besleme gayet olasi. Supercharger duyamiyorum, muhtemelen 2 turbo setupina gittiler. wind signature da v60 cizgisine benziyor. Belki bi rs6 ilk ciktigindaki efsaneyi yakalarlar boyle super mantiksiz ama mukemmel bi alet yaparak. v60 polestar t6 kulaga cok guzel geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 cikti bu http://www.nextpolestar.com/images/cars/blue-v60-front.png 6 silindir inline t6 350 bg @ 5700rpm 500nm @ 2800-4750rpm max 6500rpm twin scroll borg wagner turbo http://www.nextpolestar.com/#/specifications Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 muthis olmus ustad yaa .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Hepsi bir yana, sanirim cok uzun zamandir gordugum en guzel jant olmus bu. Alyanli r-design dan sonra direkt favori http://www.nextpolestar.com/images/gallery/Polestar2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 kaça satarlar bunu tr de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 m5 ile m3 arasinda bi yerde olur. O da hani satarlarsa. Siparisle gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 çok uzun abi araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 sedan olan s60, audi a6 dan kisa. estate olan audi a4 wagon(veya rs4) 8cm uzun. fiyati gibi boyutlari da tam orta sinif yani. Oyle ekstra bi buyukluk yok. Ideal hatta bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 olm senin araban daha guzel lan hem seninki yaris arabasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 sw olanı alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 @senko abi bunlar baska bi seviye asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Sesi Gran Turismo'dan almışlar, fazla heveslenecek bişey yok bence sonuçta Volvo. Gücü ne olursa olsun arabanın sıkıcı olacağı garanti artık benim gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 volvolarin genel olarak sikici araclar olduklari dogru ama hic bir zaman polestar, hatta R in sikici oldugunu gormedim. Bir volvo 850 t5 , s60r performansi gercekten nadir ve baygin olmaktan uzak. Zaten haber niteligi olan sey de bu; uzun zaman aradan sonra son tuketiciye hakkiyla polestar sunuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar