Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gainer mı aminoasit mi

DoruK

Öne çıkan mesajlar

yeni konu açmayım da harcamam gereken bi para var asdfgas
bende alacak bir şey bulamadım, çok şükür herşeyim var. dedim o zaman kas yapayım. nasıl yapayım? protein tozu alayım.

şimdi amacım öyle çok kas yapmak değil. fit olmak. düzgün görünmek. kıps

184 boy 86 kiloyum. spor yapıyorum. son 2-3 ay bıraktım şimdi tekrar başlayacağım ama bu sefer takviye de alayım diyorum. o yüzden marka ve ürün söyleyin pls. 3569823456576 tip protein tozu var amk ya
Sosyal ağlarda paylaş

tiLi said:

protein tozunu tatlı niyetine alın. etin yumurtanın yerini tutamaz. gaspari almayın. optimuma kefilim
kaç yıldır bu mesajın aynısını atıyorum

benim sorunum spor yaparkende 5 ay aralıksız haftada 3 gün çalışmama rağmen bi yerde tıkanmış olmamdı. ağırlık artmıyordu. öyle aman aman bi görüntüm yoktu. anca görüntü toparlanmıştı biraz. kaldıki beslenmeme de dikkat ediyordum. 2 antreman arası en az 1 gün olmasına rağmen tam olarak dinlenmiş olmuyordum. kaslarımda yorgunluğu hissediyordum yani. tekrar yenileyemiyordu kendini dokular belliki. beslenme olarak protein ağırlık takılıyordum. aynı şeyleri tekrar yaşamamak için sordum birazda.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

tiLi said:

protein tozunu tatlı niyetine alın. etin yumurtanın yerini tutamaz. gaspari almayın. optimuma kefilim

çilekli myofusionu milkshake niyetine aldım.

problem?

kendimle çelişiyorum zaten. tatlı niyetine alın diyip içindeki protein miktarına göre tavsiye veriyorum
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

tiLi said:

benim sorunum spor yaparkende 5 ay aralıksız haftada 3 gün çalışmama rağmen bi yerde tıkanmış olmamdı. ağırlık artmıyordu. öyle aman aman bi görüntüm yoktu. anca görüntü toparlanmıştı biraz. kaldıki beslenmeme de dikkat ediyordum. 2 antreman arası en az 1 gün olmasına rağmen tam olarak dinlenmiş olmuyordum. kaslarımda yorgunluğu hissediyordum yani. tekrar yenileyemiyordu kendini dokular belliki. beslenme olarak protein ağırlık takılıyordum. aynı şeyleri tekrar yaşamamak için sordum birazda.

bi işe yaramasını istiyosan kreatin al
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

tiLi said:

o dönem pek iyi beslenemiyordum şimdi protein tozunu ondan almak istiyorum mu diyorsun tam anlayamadım ben
Sosyal ağlarda paylaş

Soris said:

imamizer said:

tiLi said:

o dönem pek iyi beslenemiyordum şimdi protein tozunu ondan almak istiyorum mu diyorsun tam anlayamadım ben

öğlenleri yemekhanede yiyorum genelde sebze meyve sulu bi eşyler yemiş olayım diye. bana kalsa çok dandik şeyler yiyorum çünkü. akşamları mutlaka ızgara et tavuk veya ton balığı falan yiyordum. ama yinede yetmiyordu beslenmem diye düşünüyorum. gelişimim durmuştu. bende yeterli protein almadığıma yoruyordum, kasların yorgunluğunu da düşününce.

şimdi yine aşağı yukarı o tarz bi beslenmem olacak. protein tozu taksiviye işe yarar mı, yararsa hangi marka, model ne alayım diye soruyorum. bi de kreatin çıktı ona da bakayım.
Sosyal ağlarda paylaş

bak şöyle bir şey yap. tuzsuz çökelek al içine sevdiğin bir meyveyi veya kuru meyveyi koy karıştır havanla döv macun gibi yap gramajı kendine göre ayarlarsın bir kavanoza koy bunu antrenman çıkışında yersin 1-2 saat sonrada yemeğini ye.

ben kendime göre yapıyorum genelde en aşağı 200 gr peynir 300-400 gr da muz koyuyorum birde tarçın koyuyorum güzel oluyor tatlı gibi.

toza gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

akşam 7 gibi salondan gelmiş oluyorum ama. o saatten sonra onu yer 2 saat beklersem 9 a sarkar akşam yemeğim. normalde 7 de yediğim yemekle yatağa gidiyorum.

o dediğin karışımın yanına bi şeyler yiyebilirim belki.

ha bak spordan önce ne yemem konusunda yardımcı olun bana. genelde spordan 1 saat önce şekersiz kahve + tost ekmeğine fıstıkezmeli ufak bi sandviç götürüyordum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...