imamizer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 yeni konu açmayım da harcamam gereken bi para var asdfgas bende alacak bir şey bulamadım, çok şükür herşeyim var. dedim o zaman kas yapayım. nasıl yapayım? protein tozu alayım. şimdi amacım öyle çok kas yapmak değil. fit olmak. düzgün görünmek. kıps 184 boy 86 kiloyum. spor yapıyorum. son 2-3 ay bıraktım şimdi tekrar başlayacağım ama bu sefer takviye de alayım diyorum. o yüzden marka ve ürün söyleyin pls. 3569823456576 tip protein tozu var amk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Protein tozu alma. C vitamini balık yağı filan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 protein tozunu tatlı niyetine alın. etin yumurtanın yerini tutamaz. gaspari almayın. optimuma kefilim kaç yıldır bu mesajın aynısını atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Soris said: Protein tozu alma. C vitamini balık yağı filan al. salatanın suyunu içiyorum ben hergün zaten. hadi az paylaşımcı olun ya! gerçek badici başkası kas yaparken de zevk alandır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 tiLi said: protein tozunu tatlı niyetine alın. etin yumurtanın yerini tutamaz. gaspari almayın. optimuma kefilim kaç yıldır bu mesajın aynısını atıyorum çilekli myofusionu milkshake niyetine aldım. problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 tiLi said: protein tozunu tatlı niyetine alın. etin yumurtanın yerini tutamaz. gaspari almayın. optimuma kefilim kaç yıldır bu mesajın aynısını atıyorum benim sorunum spor yaparkende 5 ay aralıksız haftada 3 gün çalışmama rağmen bi yerde tıkanmış olmamdı. ağırlık artmıyordu. öyle aman aman bi görüntüm yoktu. anca görüntü toparlanmıştı biraz. kaldıki beslenmeme de dikkat ediyordum. 2 antreman arası en az 1 gün olmasına rağmen tam olarak dinlenmiş olmuyordum. kaslarımda yorgunluğu hissediyordum yani. tekrar yenileyemiyordu kendini dokular belliki. beslenme olarak protein ağırlık takılıyordum. aynı şeyleri tekrar yaşamamak için sordum birazda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Esh said: tiLi said: protein tozunu tatlı niyetine alın. etin yumurtanın yerini tutamaz. gaspari almayın. optimuma kefilim kaç yıldır bu mesajın aynısını atıyorum çilekli myofusionu milkshake niyetine aldım. problem? kendimle çelişiyorum zaten. tatlı niyetine alın diyip içindeki protein miktarına göre tavsiye veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 imamizer said: tiLi said: protein tozunu tatlı niyetine alın. etin yumurtanın yerini tutamaz. gaspari almayın. optimuma kefilim kaç yıldır bu mesajın aynısını atıyorum benim sorunum spor yaparkende 5 ay aralıksız haftada 3 gün çalışmama rağmen bi yerde tıkanmış olmamdı. ağırlık artmıyordu. öyle aman aman bi görüntüm yoktu. anca görüntü toparlanmıştı biraz. kaldıki beslenmeme de dikkat ediyordum. 2 antreman arası en az 1 gün olmasına rağmen tam olarak dinlenmiş olmuyordum. kaslarımda yorgunluğu hissediyordum yani. tekrar yenileyemiyordu kendini dokular belliki. beslenme olarak protein ağırlık takılıyordum. aynı şeyleri tekrar yaşamamak için sordum birazda. bi işe yaramasını istiyosan kreatin al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 imamizer said: tiLi said: protein tozunu tatlı niyetine alın. etin yumurtanın yerini tutamaz. gaspari almayın. optimuma kefilim kaç yıldır bu mesajın aynısını atıyorum benim sorunum spor yaparkende 5 ay aralıksız haftada 3 gün çalışmama rağmen bi yerde tıkanmış olmamdı. ağırlık artmıyordu. öyle aman aman bi görüntüm yoktu. anca görüntü toparlanmıştı biraz. kaldıki beslenmeme de dikkat ediyordum. 2 antreman arası en az 1 gün olmasına rağmen tam olarak dinlenmiş olmuyordum. kaslarımda yorgunluğu hissediyordum yani. tekrar yenileyemiyordu kendini dokular belliki. beslenme olarak protein ağırlık takılıyordum. aynı şeyleri tekrar yaşamamak için sordum birazda. o dönem pek iyi beslenemiyordum şimdi protein tozunu ondan almak istiyorum mu diyorsun tam anlayamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 ASSAULT AL JACK 3D AL. asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Soris said: imamizer said: tiLi said: protein tozunu tatlı niyetine alın. etin yumurtanın yerini tutamaz. gaspari almayın. optimuma kefilim kaç yıldır bu mesajın aynısını atıyorum benim sorunum spor yaparkende 5 ay aralıksız haftada 3 gün çalışmama rağmen bi yerde tıkanmış olmamdı. ağırlık artmıyordu. öyle aman aman bi görüntüm yoktu. anca görüntü toparlanmıştı biraz. kaldıki beslenmeme de dikkat ediyordum. 2 antreman arası en az 1 gün olmasına rağmen tam olarak dinlenmiş olmuyordum. kaslarımda yorgunluğu hissediyordum yani. tekrar yenileyemiyordu kendini dokular belliki. beslenme olarak protein ağırlık takılıyordum. aynı şeyleri tekrar yaşamamak için sordum birazda. o dönem pek iyi beslenemiyordum şimdi protein tozunu ondan almak istiyorum mu diyorsun tam anlayamadım ben öğlenleri yemekhanede yiyorum genelde sebze meyve sulu bi eşyler yemiş olayım diye. bana kalsa çok dandik şeyler yiyorum çünkü. akşamları mutlaka ızgara et tavuk veya ton balığı falan yiyordum. ama yinede yetmiyordu beslenmem diye düşünüyorum. gelişimim durmuştu. bende yeterli protein almadığıma yoruyordum, kasların yorgunluğunu da düşününce. şimdi yine aşağı yukarı o tarz bi beslenmem olacak. protein tozu taksiviye işe yarar mı, yararsa hangi marka, model ne alayım diye soruyorum. bi de kreatin çıktı ona da bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 bak şöyle bir şey yap. tuzsuz çökelek al içine sevdiğin bir meyveyi veya kuru meyveyi koy karıştır havanla döv macun gibi yap gramajı kendine göre ayarlarsın bir kavanoza koy bunu antrenman çıkışında yersin 1-2 saat sonrada yemeğini ye. ben kendime göre yapıyorum genelde en aşağı 200 gr peynir 300-400 gr da muz koyuyorum birde tarçın koyuyorum güzel oluyor tatlı gibi. toza gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 adam "şişemiyorum, ağırlık basamıyorum götüm başım ağrıyo" diyo, protein öneriyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 akşam 7 gibi salondan gelmiş oluyorum ama. o saatten sonra onu yer 2 saat beklersem 9 a sarkar akşam yemeğim. normalde 7 de yediğim yemekle yatağa gidiyorum. o dediğin karışımın yanına bi şeyler yiyebilirim belki. ha bak spordan önce ne yemem konusunda yardımcı olun bana. genelde spordan 1 saat önce şekersiz kahve + tost ekmeğine fıstıkezmeli ufak bi sandviç götürüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Esh said: adam "şişemiyorum, ağırlık basamıyorum götüm başım ağrıyo" diyo, protein öneriyosunuz. aha şu işte ya! ilk 1 ayda benchte 50 kilo rahat kaldırıyordum 5 ay geçti 60 kilodaydım. öyle diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 pre-workout lazımmış gibi duruyo, üstüne gainer. e bunları aldıktan sorna protein de girersin. kreatin desen yetmiyodur , onu da al. ne kaldı geriye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 spordan 1 saat önce kahve yanlış olmuş. yarım saat önce yap onu. yemeği de 1.5-2 saat önceye çek. creatine monohydrate alcan bi de, çok bi araştırması yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Ben gecen gun bi daha protein aldim, resmen su tutuyo bu vucutta abi. Iyi veya kotu size kalmis ama tutuyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 creatine mi var içinde protein neden su tutsun içeriğine bakın almadan önce muscletech'tir kesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Myofusion elite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 gaynor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Boyle iki kere aldim daha, belki de cok yemisimdir ama sanmiyorum ya. Kadin savunmasi gibi , ictim, "hafif bi siskinligim var" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 ha caseinde su tutuyor içinde casein de var sanırım bide sütde su tutabiliyo vucutta sütle falan alıyosan aslında vucut alışınca su tutmuyo bi yerden sonra tuzu falan kesince özellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Sut abi. Evet sutle milkshake gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 yapıştır hacı ya su tutsun biraz boşver recoveryin hızlanır kışın biraz iri gözükmek daha iyi zaten sonra yavaştan süt+su sonra su+whey e dönersin yaza dogru tuzu da kestinmi kalmaz su falan vucutta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar