onlyreal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Merhaba burton cruiser wide arti yine burton ayakkabi burton freestyle baglama ve burton canta tamamina 950 verdim ne diyorsunuz nasil fiyat?[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Dolar? Euro? YTL?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 YTL oldugunu söyle :)[signature][hline]defaultgame WoW TeaM defAultgame - gamerbug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 950 milyon turk lirasi solemeyi unutmusum ozur[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE [Bu mesaj onlyreal tarafından 19 Aralık 2004 10:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 TR için normal ama yurtdışından çok daha ucuza maledilebiliyo =([signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 normal vermişsin.[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 yoo edilmiyor benim aldiklarima bakiyorum 400 500 euro civarinda 40 50 milyon lira fark var dogru degil bu dedigin said: Vodan, 19 Aralık 2004 14:53 tarihinde demiş ki: TR için normal ama yurtdışından çok daha ucuza maledilebiliyo =( [signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Walla modele göre değişir diyimde, aldığın yerede bakar sonuçta birkaç internet sitesinden edindiğin fiyata göre tüm TR dışını aynı olarak baz kabul edemeyiz. Örneğin bende bakıyorum 99 EU fln olan bir board pantolonu burada 420 milyona satılabiliyor. Bende geçen hafta aldım biraz araştırma fırsatım oldu[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Bu arada Burton fiyatları[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 tekstilde olay degisir yorum yapmam:) cunku tekstil gercekten yurt disinda cok cok daha ucuz said: Vodan, 19 Aralık 2004 22:24 tarihinde demiş ki: Walla modele göre değişir diyimde, aldığın yerede bakar sonuçta birkaç internet sitesinden edindiğin fiyata göre tüm TR dışını aynı olarak baz kabul edemeyiz. Örneğin bende bakıyorum 99 EU fln olan bir board pantolonu burada 420 milyona satılabiliyor. Bende geçen hafta aldım biraz araştırma fırsatım oldu [signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar