Nekro Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 aquila said: iki tane texasli kiz kutlettin mi hicbiseyin kalmaz. aquilayi buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Kardeş link bozuk video oynamıyor bi bakıver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 link isteyen +rep bassin pm atiyorum kardes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 "roket adam" said: Lord_Argos said: Eskiden bende kolay kolay unutamıyordum; ya neden böyle oldu, şöyle iyidik, birbirimiz içindik, şimdi başka bi adamın kucağında zevk pompası vs. düşüncelerle kendimi üzerdim. Sonra birgün bu zihniyetimi update ettim. Şimdi elimde birtane main kart tutuyorum yanları da sürekli değiştiyorum. Main'den daha iyi kartta düşerse onu da bırakıp yenisini çekiyorum. Thats all. Kafam rahat. Şu çok büyük ikiyüzlülük ya. Yapmak istemiyorum ben böyle bir şey. Utanç verici. Aynisini kadın yapınca neler neler diyo boyle az gelişmiş tipler işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 mayonez gargarası demeyin abi her topiğe de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 6 yıllık ilişkiyi unutmayı unutun. o iş yaş. hayatına güzel devam edebilmen için de birini bulmazsan 1 sene net lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 aynen. öyle texaslı karıyla falan geçmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Pati ahlakı iş başında Abi diyeceğim o ki dünyada 3 milyar kız var, sana kız mı yok bas geç eğer çabanı hak etmiyorsa, yoksa senden çok şey götürür. Burada herkes kadınlar hakkında az çok bilgi sahibi kimseye akıl verme çabasında değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 "Burada herkes kadınlar hakkında az çok bilgi sahibi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Memeleri var, yeterli bilgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 O ney kolletor ediyşın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 okumadım yazılanları. 6 senelik ilişkimi bitirmiştim ben de 6 ay kadar önce. verdiğim en doğru karar olduğunu düşünürüm. bekarlığın ve zamanı geldiğinde yeni birisiyle olmanın heyecanını çıkar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar