sheref Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Fazla Abuk bişi değil ama yine de +16 diyorum :) benden size yılbaşı hediyesi olsun #peace#[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 hediye için saol şerefcim :D ben şerefe kargoyla vodka yollucam... şaka bi yana yıl başına kadar bi kız arkadaşım olursa ii bişiler alırım :D edik : 25 ruLeZzZZzZ[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine [Bu mesaj insight tarafından 13 Aralık 2004 21:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Le_Pyro Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 baba hepsi züper yaw ben 24 diyom[signature][hline]Ç.B.A.L. Boğazın Ortasında Balık Rakısız ve Aşksız Gidiyo!
kermit Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 terbiyesiz[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness...
sheref Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 said: kermit_frog, 13 Aralık 2004 21:07 tarihinde demiş ki: terbiyesiz göğüsler barış içindir :) bana böle ak parti-fazilet ittifakı kelimeler sarfetmeyin :D[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Bullshit..[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Le_Pyro Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 sheref+1[signature][hline]Ç.B.A.L. Boğazın Ortasında Balık Rakısız ve Aşksız Gidiyo!
kermit Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 pis zındık !!! taşlayın kaçıyo[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness...
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 tabiki hiç bişey almıcam ! :) onlar bana alsın :P[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı ..Knight Online.. ..Firestorm the Mage.. ..Xigenon 1.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 14 numara yı tek geçerim[signature][hline]Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/web/paticik.com/inc/main.inc.php on line 91
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 25 sonra 24 :D[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 yanlış anlamışım...[hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! [Bu mesaj Mandooo tarafından 13 Aralık 2004 21:16 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Mandooo tarafından 13 Aralık 2004 21:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 oh my god! sapık shref :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 90)
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 oy oy[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLAH TAŞI ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ KANARYAYI
kermit Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 bi daha açılmadı bu hala bekliyom bi kere açtım kapattıydım bi daha açılmadı lan bu ?[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness...
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 boşver açma zaten +18 sınırı falan var sapık bişi :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 90)
kermit Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 açtım bi kere gördük göreceğimizide bi kere daha açasım var ^^ +18 olayı komaz bize o sınırı geçeli çok oldu[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness...
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 25[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLAH TAŞI ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ KANARYAYI
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 ayy şeref inanmıyorum sana nedir bu :lol:[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine
kermit Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 açılmıyo lan abanmayın siteye bi açayım ben[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness...
Le_Pyro Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 gören çıkmıo ki siteden:-)[signature][hline]Ç.B.A.L. Boğazın Ortasında Balık Rakısız ve Aşksız Gidiyo!
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 abi o ne :) kalçalı olanından varmı :D[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
sheref Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 sitenin bandwich'i zorlamayın :D[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 said: Mandooo, 13 Aralık 2004 21:29 tarihinde demiş ki: abi o ne :) kalçalı olanından varmı :D başka bi arzunuz :D olm manyadınız ha :D:D:D[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine
Öne çıkan mesajlar