Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Esma bizim kızımız. Sağolsun oyun oynama saatimiz direk ona bağlı :D[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar :
Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!!
Mesaj tarihi:
Şeftali bu hafta TRT'ler izne çıktı yanlız haberin olsun:D. Pazartesi görüşmek dileğiyle...[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper/ Kagari: Energy,Device-Blaster/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender
Mesaj tarihi:
trt 12 trt 13 bu hafta yetişme çalışmaları yapıyor bekleriz[signature][hline]CoH
Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i]
SWG
Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy
Mesaj tarihi:
Scrapperla ölüp moblara ezilmekten sıkıldım desem daha yerinde noyancım. Lvl 45 üstü yaptığım debtin haddi hesabı yok anlatamam çünkü yaşanır ancak:).[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper/ Kagari: Energy,Device-Blaster/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender
Mesaj tarihi:
blaster noolcak bakalım. hoş şu ana kadar scrapper daha az öldüm :)[signature][hline]CoH
Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i]
SWG
Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy
Mesaj tarihi:
Sevgili TRT mensupları bu geceden itibaren aktif hale geçelim tam anlamıyla.

Saat 21:00 itibariyle herkesi bekliyoruz...

Son halimiz şu:

TRT 1= Zebris (Dark Melee, Super Reflex - Scrapper)
TRT 2= Keyzar (Earth, Radiation - Controller)
TRT 3= Adasu (Mace, Invulnerability - Tanker)
TRT 4= Xealot (Assoult, Device - Blaster)
TRT 5= Kara Korsan (Force Field, Psionic Blast - Defender)
TRT 6= Razean (Mind, Kinetics - Controller)
TRT 7= Yıldırım (Broad Sword, Regeneration - Scrapper)
TRT 8= Amidala (Controller=Mind,Empathy)
TRT 9= Cray Totem (Oyuna ara verdi sanırım)
TRT 12= Tunch (emp/dark defender)
TRT 13= Game 947 (Science, Scrapper)

Arada 10, 11 yok. Numaraları beğenmedi galiba kimse:).[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper LvL 1/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender LvL 32
Mesaj tarihi:
Yarın aksilik çıkmazsa hep birlekteyiz inşallah;)...[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper LvL 1/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender LvL 32
Mesaj tarihi:
said:
Erchamion, 30 Kasım 2004 00:15 tarihinde demiş ki:
TRT 10= Begrezen (Elec/Elec Blaster)

Blaster eksik blaster eksik beni de illa tekrar blaster yaptiniz ya helal. Sıkıldım lan..

blaster ola ola en dandikinden olmuşsun ama :([signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap

[email protected]
Mesaj tarihi:
11 benim.. Ama acc kapalı..
Ayrıca bitane blaster Elektrik kablosu açmıştım.. Ama pek sarmadı... Acci açarsam tekrar yeni char açabilirim onu silip..
trt 11 benim yane 9 kim bilemiycem...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Mesaj tarihi:
bu akşam yine paragonu kötülük yapma niyetinde olanlara dar ettik. yayın akışımız bundan sonra daha da coşucak iişallah

gelen oynayan herkese teşekkür :D[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap

[email protected]

[Bu mesaj tunch tarafından 05 Aralık 2004 02:22 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar TRT'ler geçici bir heves miydi acaba diyorum.

Uzun zamandır ekip toplanmıyor. TRT 5 ve 6 arada geliyor, tunch online başka da kimse yok.

Olabilgiğince sakınarak oynamama rağmen Kardana level olarak yakın TRT 3 'üm var kusura bakmazsanız ben TRT 3 ile oynamak istiyorum. Şu anda L14 oldu şişko tanker'im.

Yok eğer Az sabret biz de geliyoruz grup halinde devam ederiz derseniz beklerim elimi bile sürmem.[signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L40
Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L31
TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L12
Mesaj tarihi:
serim abi haklisin ama sınavlar ve antremanlar beni bu ay uzaklaştırdı, alttan vermem gereken 2 fazladan dersim var finallerin sonuna kadar da giremiyecegim sanırım ama haftasonları yapacagınız aktivitelelre katilmaya calisirim...
ben de cok özledim trt'yi :(
Mesaj tarihi:
Valla bende çok özledim, hem TRT ekibini hemde oyunu ama vakit yaratamıyorum ne yazık ki:(. Akşam eve gelişim 7 8'i buluyor ondan sonrasıda çalışarak yada müzik dinleyerek geçiyor oyuna girecek takatim kalmıyor. İnşallah ocağın ilk haftasından sonra girmeye başlıycam.[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper LvL 1/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender LvL 32 TRT 2: Earth,Radiation-Controller /
  • Yeni Oluştur...