Keyzar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Çürük, taze şeftali şeftalidir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 geliyorum :) lol bu arada Esma kim :P[signature][hline]Boş kafa mezara [Bu mesaj sirplaya- tarafından 25 Kasım 2004 03:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Esma bizim kızımız. Sağolsun oyun oynama saatimiz direk ona bağlı :D[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar : Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Şeftali bu hafta TRT'ler izne çıktı yanlız haberin olsun:D. Pazartesi görüşmek dileğiyle...[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper/ Kagari: Energy,Device-Blaster/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 trt 12 trt 13 bu hafta yetişme çalışmaları yapıyor bekleriz[signature][hline]CoH Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i] SWG Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 benim trt lerle isim yok zaten :)[signature][hline]Boş kafa mezara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ahus ne trtsi .. bea :) serkan scrapper la olmeden mob ları ezmekten sıkıldın sanırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Scrapperla ölüp moblara ezilmekten sıkıldım desem daha yerinde noyancım. Lvl 45 üstü yaptığım debtin haddi hesabı yok anlatamam çünkü yaşanır ancak:).[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper/ Kagari: Energy,Device-Blaster/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ben onu daha lvl 29 da yaşadım sen ne diosun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 blaster noolcak bakalım. hoş şu ana kadar scrapper daha az öldüm :)[signature][hline]CoH Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i] SWG Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Sevgili TRT mensupları bu geceden itibaren aktif hale geçelim tam anlamıyla. Saat 21:00 itibariyle herkesi bekliyoruz... Son halimiz şu: TRT 1= Zebris (Dark Melee, Super Reflex - Scrapper) TRT 2= Keyzar (Earth, Radiation - Controller) TRT 3= Adasu (Mace, Invulnerability - Tanker) TRT 4= Xealot (Assoult, Device - Blaster) TRT 5= Kara Korsan (Force Field, Psionic Blast - Defender) TRT 6= Razean (Mind, Kinetics - Controller) TRT 7= Yıldırım (Broad Sword, Regeneration - Scrapper) TRT 8= Amidala (Controller=Mind,Empathy) TRT 9= Cray Totem (Oyuna ara verdi sanırım) TRT 12= Tunch (emp/dark defender) TRT 13= Game 947 (Science, Scrapper) Arada 10, 11 yok. Numaraları beğenmedi galiba kimse:).[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper LvL 1/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender LvL 32 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 ben denediğimde trt 10 ve trt 11 var dedi bende 12 den dewam ettim :) belki arada haberimiz olmayan kişiler açmıştır[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erchamion Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 TRT 10= Begrezen (Elec/Elec Blaster) Blaster eksik blaster eksik beni de illa tekrar blaster yaptiniz ya helal. Sıkıldım lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Yarın aksilik çıkmazsa hep birlekteyiz inşallah;)...[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper LvL 1/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender LvL 32 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 ben burdayım wallaha bugünkü mesajı yeni gördüm o saatte ben oyundaydım walla :)[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: Erchamion, 30 Kasım 2004 00:15 tarihinde demiş ki: TRT 10= Begrezen (Elec/Elec Blaster) Blaster eksik blaster eksik beni de illa tekrar blaster yaptiniz ya helal. Sıkıldım lan.. blaster ola ola en dandikinden olmuşsun ama :([signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 lol bende mi acsam bi TRT :)[signature][hline]Boş kafa mezara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 11 benim.. Ama acc kapalı.. Ayrıca bitane blaster Elektrik kablosu açmıştım.. Ama pek sarmadı... Acci açarsam tekrar yeni char açabilirim onu silip.. trt 11 benim yane 9 kim bilemiycem...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 trt 13 dark melee bu arada[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 bu akşam yine paragonu kötülük yapma niyetinde olanlara dar ettik. yayın akışımız bundan sonra daha da coşucak iişallah gelen oynayan herkese teşekkür :D[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] [Bu mesaj tunch tarafından 05 Aralık 2004 02:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Arkadaşlar TRT'ler geçici bir heves miydi acaba diyorum. Uzun zamandır ekip toplanmıyor. TRT 5 ve 6 arada geliyor, tunch online başka da kimse yok. Olabilgiğince sakınarak oynamama rağmen Kardana level olarak yakın TRT 3 'üm var kusura bakmazsanız ben TRT 3 ile oynamak istiyorum. Şu anda L14 oldu şişko tanker'im. Yok eğer Az sabret biz de geliyoruz grup halinde devam ederiz derseniz beklerim elimi bile sürmem.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L40 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L31 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tonec Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 serim abi haklisin ama sınavlar ve antremanlar beni bu ay uzaklaştırdı, alttan vermem gereken 2 fazladan dersim var finallerin sonuna kadar da giremiyecegim sanırım ama haftasonları yapacagınız aktivitelelre katilmaya calisirim... ben de cok özledim trt'yi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Valla bende çok özledim, hem TRT ekibini hemde oyunu ama vakit yaratamıyorum ne yazık ki:(. Akşam eve gelişim 7 8'i buluyor ondan sonrasıda çalışarak yada müzik dinleyerek geçiyor oyuna girecek takatim kalmıyor. İnşallah ocağın ilk haftasından sonra girmeye başlıycam.[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper LvL 1/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender LvL 32 TRT 2: Earth,Radiation-Controller / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar