Keyzar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Evet arkadaşlar 2 gündür Justice'de TRT fırtınası esiyor:). Sıfırdan karakter açıp akşam saatlerinde düzenli olarak TRT team ile birlikte takılmak istiyorsanız bekleriz... TRT 1= Zebris (Dark Melee, Super Reflex - Scrapper) TRT 2= Keyzar (Earth, Radiation - Controller) TRT 3= Adasu (Mace, Invulnerability - Tanker) TRT 4= Xealot (Assoult, Device - Blaster) TRT 5= Kara Korsan (Force Field, Psionic Blast - Defender) TRT 6= Razean (Mind, Kinetics - Controller) TRT 7= Yıldırım (Broad Sword, Regeneration - Scrapper) Kuralımız TRT'nin bütün harflerinin büyük olması ve burdaki numaraların devamı olması. Blaster açığımız var(ateş gücümüz düşük). Bunu da dikkate alın lütfen karakter açarken. Yakında TRT SG'mizide kurucaz inşallah. Mesajlarınızı bekliyorum...[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper/ Kagari: Energy,Device-Blaster/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Hmmm P.A.T.I.ye muhalif bir olay söz konusu. Meydanı boş bulunca çoştunuz bakıyorum. Neyse, bunun hesabı sorulur merak etmeyin. :hrr:[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 TRT 8=Amidala(Controller=Mind,Empathy)[signature][hline]Delanoresse, 02 Ekim 2004 20:20 tarihinde demiş ki: abye girince gelsin hollandali citirlar gitsin norvecliler falan [Bu mesaj Helcaraxe tarafından 17 Kasım 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: DA2019, 17 Kasım 2004 13:53 tarihinde demiş ki: Hmmm P.A.T.I.ye muhalif bir olay söz konusu. Meydanı boş bulunca çoştunuz bakıyorum. Neyse, bunun hesabı sorulur merak etmeyin. :hrr: Boş bırakmasaydın o zaman abi :) Sen git gece gündüz EQ2 oyna ondan sonra gelip bune muhalifmi falan diye yorum yap olmaz abi :-p Hatta istersen TRT 10 u sana verelim gel oyna :) Ayrıca sen her zaman liderimizsin. Seni seviyoruz.[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar : Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 EQ 2'den nasıl sorucan hesabı merak ediyorum:).[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper/ Kagari: Energy,Device-Blaster/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Bak su sg chairmanin sorumsuzluguna bos birakior baska oyun oynuor :D Keyzar olsun baskan ozamn :D[signature][hline]Delanoresse, 02 Ekim 2004 20:20 tarihinde demiş ki: abye girince gelsin hollandali citirlar gitsin norvecliler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tonec Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 TRT hızla büyüyor!! propaganda yapalim hemen :) Yeniden başlamak hakkaten çok zevkli oldu, özellikle lvl farklarını gözetirsek bundan sonra daha zevkli olur hep beraber oynariz, katılmak isteyen herkesi bekleriz, tabi düzenli oynamak kosuluyla... Devrim seni de bekleriz fırsatını bulursan, sen de olsaydın son 2-3 gündür senle birlikte yapardık bu işi.. ---> Bir öneri arkadaşlar ; Teamspeak olayından geçen gün bahsettim burda da fikrinizi alayım; olay şu Teamspeak adlı programı www.goteamspeak.com adresinden cekiyoruz ve kuruyoruz, ve ayarları yaptıktan sonra oyunumuzu oynarken veya herhangi bir anda ip üzerinden konuşabiliyoruz, ben geçen gün yabanci bir sg ile denedim çok güzel oldu, oyuna ayrı bir renk geldi, yazma derdi yoktu ve sohbet ortamı çok güzeldi... yükleyen olursa beraber deneyebiliriz ki bence hepimiz kullanmaya başlayalım... keyzar; "..burda TRT'ye girmek isteyen arkadaşlar var Ankara Üniversitesinden gelmişler..." :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tonec Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Bir de yeni başlayacak arkadaşlardan bi rica ; takimin blaster'a ihtiyacı var... =)[signature][hline]Zebris LvL44 Ice/Ice Blaster TRT 1 LvL8 Dark/S.R. Scrapper Abla LvL30 Fire/Emp Controller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
to5un_II Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Nasil simdi isimleri trt mi koyuyoruz anlamadim?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tonec Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Evet bütün isimler "TRT "numara"" seklinde, sıradaki TRT 8...[signature][hline]Zebris LvL44 Ice/Ice Blaster TRT 1 LvL8 Dark/S.R. Scrapper Abla LvL30 Fire/Emp Controller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Zebris TRT 8 var :D[signature][hline]Delanoresse, 02 Ekim 2004 20:20 tarihinde demiş ki: abye girince gelsin hollandali citirlar gitsin norvecliler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 TRT gümbür gümbür geliyor... Şimdiden tüm Justice bizi konuşmaya başladı. Atlas ve Perez Park'ın tanınan simalarından olduk:D.[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper/ Kagari: Energy,Device-Blaster/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tonec Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 İşte Türkiye Radyo ve Televizyonu'nun kuruluş aşamasından bir hatıra :) [signature][hline]Zebris LvL44 Ice/Ice BlasterTRT 1 LvL8 Dark/S.R. ScrapperAbla LvL30 Fire/Emp Controller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 9 olarak başlıyorum... Arkadaşlar ben COHu artık beraber diiliz die dondurmustum ama madem böle bisi war geri geldim lakin eğer yine bi bokluk cıkarsa bu sefer dondurmuycam satıcam MUCK...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Hoşgeldin tekrar:). TRT'lerle akşam saatlerinde giriyoruz genelde(Esma'nın yatma saatine göre değişiyor;)). Bu arada TRT ekibin'deki herkes MSN'ini yazarsa buraya daha rahat iletişime geçeriz. [email protected] [signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper/ Kagari: Energy,Device-Blaster/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 arkadaslar selam karakterim şu: CANKHAN lvl 7 electric/blaster [email protected] mssengerirtibata gecelim beraber oynayalım ben 2 gundur türk arkadaş bulamadım piyasada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 msn'ini ekledim listeye. Bu akşam 8-9 gibi online olurum görüşürüz.[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper/ Kagari: Energy,Device-Blaster/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 [email protected] 250 mb download var geliyorum bende aranıza tekrar. eskiden heyd dim bu arada hatırlarsınız beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tonec Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 ben bu hafta icin sizden biraz izin istemek zorundayım :( bu haftadan itibaren 10 gün boyunca hergün antremanım var, bi dolu seminer ve gösteri ile ugrasmam gerekiyor ve aynı zamanda 22-30'u arası 8 tane vize ile iştigal olmam lazım. bu hafta bütün inspiration'larımı sınavlara ve antremanlara harcamak zorundayım, hepinize kolay gelsin, ben yokken arayı fazla acmayin :) [email protected][signature][hline]Zebris LvL45 Ice/Ice Blaster TRT 1 LvL9 Dark/S.R. Scrapper Abla LvL30 Fire/Emp Controller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Aynı sorun bende de var bu haftaya özel. Bir sürü sınav, sunum çakışıyor üst üste. Akşam saatlerinde 1-2 saat girmeye çalışıcam yine vakit bulursam ama belirli bir aktiviteye katılmam zor gibi.[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper/ Kagari: Energy,Device-Blaster/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 [email protected] nick:TRT 13 Science Scrapper[signature][hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 sufer bisi bu ya[signature][hline]Boş kafa mezara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Şeftali bekleriz;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 trt 12 emp/dark defender aldığım duyumlara göre emphaty ye ihtiyacınız vamrış hemen koştum yardıma :)[signature][hline]CoH Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i] SWG Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 seftali curudu bea serkan :)[signature][hline]Boş kafa mezara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar