Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Universal Serial Bus (USB) Controller

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Other devices'ın altında bu var. Bunu yükleyememiş.
Anakart asus a7v8x/x
VIA 4in1 nerden bulunur ? Asus'un sitesinde bulamadım. Gizli bi yere saklamışlar herhalde.
Argh! Via usb 2.0 driveri için xp sp1 yüklemek lazmmış. kaç mb o xp'nin sp1'i ?
[hline]This Cat Scratches Free.

[Bu mesaj Catscratch tarafından 01 June 2003 23:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bu asus'un anakartının cd'sinden zaten 4.43v'yi kurdum. 4.43 hyperion mu ?

http://www.viaarena.com/?PageID=2

burda 4.47 var ama oraya not düşmüş ;

"Users with hybrid chipsets (with a VIA southbridge and AMD northbridge for example) should obtain drivers from their motherboard manufacturer."

Asus'un sitede uzun araştırmalarım sonucu 4.37 driverlarını buldum ahahhaha. Cd'de 4.43 var halbuki. Neyse
Bu benim chipset hybrid midir acep. AMD northbridge midir. Cpu olarak Amd Athlon 2400+ XP var bende.[hline]This Cat Scratches Free.
Mesaj tarihi:
Neyse ben şu yüklenemeyen usb driveri yükledims. Winxp'yi reactive felan ettim başka cd keyle :D Her cd'keye sp1 yüklenmio. SP1a'yı indirip kurdum (46 mb felandı. Zaten bazı şeyleri indirip kurmuştum update ile) ehci driverları kurdu. Ondan sonra asus'un cd'den kurdum usb 2.0 driverlarını.

Gerçi şu via hyperion driverları kurmakta hala tereddüt ediorum.[hline]This Cat Scratches Free.
Mesaj tarihi:
said:
Catscratch, 02 June 2003 13:24 tarihinde demiş ki:
Gerçi şu via hyperion driverları kurmakta hala tereddüt ediorum.

VIA Hyperion' ların son ve kararlı sürümleri zaten resmî sürücüler. Eğer anakartında VIA çipseti varsa CD' sinden farklı sürücüler çıkmıyor pek.[hline]HeadShot..!
Mesaj tarihi:
Neyse yükledim sürücüleri hiçbir sorun yok.

O driverların bazı anakartlara yüklenmior.

VIA southbridge ve AMD northbridge olan anakartlara üreticinin sitesindekileri kullanmak gerekiomuş.

Gerçi şu an SiSoft Sandra'ya göre ramlarım biraz yavaş karşılaştırdığı 2700'lere göre.[hline]This Cat Scratches Free.
  • Yeni Oluştur...