Chernobel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 abi okulda anlatılan matematiği tahmin edilemicek kadar gelişmiş beynimize sokamıyoruz. kaldı ki sphere a sokacaz. peehh.. 101 'i 10 bolunce 10 diyor daha neyini boldurecen?? bolmeyı yapamayan logaritma yı trigonometriyi nasıl yapsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 sen logaritma fonksiyonunu yaz da bi gerisini merak etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 yat abicim yat sen simdi kalkmissindir sana bi selamın aleykum diyelim.[signature][hline]www.corbeau.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: TheCoder, 19 Aralık 2004 08:01 tarihinde demiş ki: valla % lemeyi yazdım başka bir proje için gerisini de yazarım valla :) ama ben önce yatayım saat 8 olmuş millet kalkıyor biz yatıyoruz exile'a iyi dayanıosun sen coder[signature][hline]Burası Kurtlar Vadisi [i]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm [i]Gunes yokken gozluk takan adam benim ! Kim ki bu adamlara kucak açar izini vermez aksam evine giremez sabah dukkanına giremez ! UOGame.Net Exile UO Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar