Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rogue MainHand - OffHand

sQu

Öne çıkan mesajlar

Stealthten düşmana saldırıyı hangi skille yaptığına bağlı. Ambush kullanıyorsan zorunlu olarak ana eline dagger alman lazım.. Garrote kullanıyorsan kılıç mace kullanabilirsin(veya cheap shot)

Bence en iyi rogue critical rogue yani talentlerde bütün criticalları açmış ve elinde 2 dagger olan rogue.(ne kadar hızlı vuruş o kadar yüksek critic şansı ve poison yedirme şansı)

[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır.
[/b]

Wow:Hordish Manner

For The Horde!!!

[Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 19 Aralık 2004 16:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda genellikle kim ne kullanıyora bakıyorum bu kore test te
Rougelerin %30 u çift dagger kullanıyor geriye kalanların %50 i ise main hand sword off hand kullanıyor diğer %20 ise main hand olarak dagger offhand olarak sword vs kullanıyor. Tabi koreliler oyundan ne kadar anlar bilmiyorum. Fikir vermesi için yazdım.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

buıldıne gore dagger veya sword veya mace kullanabılırsın. combat roguelar genelde sw ya da mace gıdıyolar. ambush buıldlerı halıyle dagger kullanmak zorunda. maın hande dmgı yuksek sılah off hand e hızlı sılah alırsan ıkısının dmg output u nerdeyse aynı olur. crıtıcal vurma oranı hıc talent vermedıgını dusunursek sılahtan sılaha fark etmez ama dagger hızlı vurdugundan vurma sansı daha artar.
Sosyal ağlarda paylaş

denildiği gibi build'e göre değişiyor. burda hangisi en güçlü yorum yapmicam. ama bildiğim kadarıyla yorum yapayım.

2 dagger critical build'ler için

2 sword combat rogue için, poison'a da ağırlık vermek lazım tabii

main hand dagger, diğer el sw ise hem ambush, backstab gibi ability'leri kullanmak hem de iyi dmg vermeyi düşünenler için. ama 2 dagger gibi critical'i yok tabii.

bu arada şu anda kore betada level 26 undead rogue oynuyorum. kendi seviyemde adam gibi dagger bulamadığım için 2 sw kullanıyorum şu anda. ambush ve backstable verdiğim dmg'lar da düşük kalıyor zaten, o yüzden 2 sw şu an için iyi. iyi dagger bulana kadar...

neyse başıma gelen bir olay: ashanvale'de yol üzerinde gidiyorum. tam karşı taraftan üstüme level 23 two-handed sword kullanan night elf bir warrior koşuyor. stealth falan kullanmadan direk sinister strike ile saldırdım. sinister strike'tan sonra gouge vurdum. elimde dagger olmadığı backstab ve ambush yapamadım, öyle bekledim enerji topladım. stun açılınca 2 sinister strike daha vurdum. finishing move yapamadan öldü adam. 3 level düşük büyük fark tabii ama nerdeyse hiç hp kaybetmedim. gerçi adam biraz bodozdu.

rogue güzel bi class, çok alternatifi var ama bana göre değil. retail'de oynamam yani.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...