kavurma Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 dağlar kurdun yollar fordun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 mazda en az servise geri donus yapan marka rahat, keyifli, donanimi bol sasirtir seni yillarca binersin gozun baskasini gormez bi mazdadan daha iyisi daha yeni mazda mazda al cennete git krallarin arabasi bentley, arabalarin krali mazda bi mazdanin nesi var iki mazdanin sesi bas gaza anca mazda ile gecersin vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Leopar said: "mazdayla ford ayni motoru kullaniyor, ikisi de ayni araba" bende 2012 mazda 3 var, almadan once hem fordu hem mazdayi test etmistim. ayni segmente dahil olmalari disinda aralarinda en ufak bir benzerlik yok. said: The Mazda3 is based on the Ford global C1 platform doğrudur abi, küllükler felam değişik mazdanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Leopar said: "mazdayla ford ayni motoru kullaniyor, ikisi de ayni araba" bende 2012 mazda 3 var, almadan once hem fordu hem mazdayi test etmistim. ayni segmente dahil olmalari disinda aralarinda en ufak bir benzerlik yok. said: The rear suspension is a Ford-designed "E-link" multi-link suspension Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Ford diyen kadar ford işaretleyen çıkmamış, gizli mazda hayranları var aramızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Dragonfire said: Ford diyen kadar ford işaretleyen çıkmamış, gizli mazda hayranları var aramızda. focus trend 95 ps yerine Focus Style 1.6TDCI 115PS yaz, bi de öyle oyla. millet 95-115 ps diye mazda demiştir. ha bi de mazdayı hala japon otomobili sananlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 tesekkurler kardes, wikipedia'da mazda 3 yazip buldugun seylerden hic haberim yoktu :(((((((( bir daha yazayim, ikisini de test ettim. surus karakterleri, direksiyon hissi, sanzimanlar komfor hepsi degisik. kagit ustunde ayni platformu paylasmalari surucuye yansimiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Leopar said: kagit ustunde ayni platformu paylasmalari surucuye yansimiyor. muhakkak sen test ettiysen doğrudur sanayideki ustana da bi sor bakalım, o da seninle aynı fikirdeyse söyleriz mazdaya bi daha ford motoru, şasesi, şanzımanı kullanmaz. olaya bak ya, "ben sürdüm düdütleri, aynı değildi" deyince bitiyo mevzu :) Leopar said: aralarinda en ufak bir benzerlik yok. şu nasıl bir sallamadır nasıl bir özgüvendir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 wikipediaya guvenip hayatinda surmedigin arabalar hakkinda sallamaktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Dun mazda haric digerleri gormeye gittim. Hepsi iyi tekliflerde bulundu diyeyim. Ama bunlarin icinde opel ve juke toyota ve focusa gore zayif kaldi. Bugunde gidip mazdayi inceleyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 kavurma said: dağlar kurdun yollar fordun zaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 abi bu arada mazda almassan kalbimi kırarsın söylim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Benimde aklimda mazda varda babam ford'da israr ediyor. Cok hosuna gitti. Nissan pickup'lardan buyana babamin bir aracta israr ettigini gormedim. Ama ben otomatik vitesmi alayim 6 vites manuel ve dizelmi alayim onu bilemedim. Ne tavsiye edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Leopar said: wikipediaya guvenip hayatinda surmedigin arabalar hakkinda sallamaktan iyidir. asdasfdasfds ya bilae, bahsettiğin araba ford çakması mazda american spec, 2.2 litre mazda dan bahseder gibi, yok farklı marklı 0 mazda 3 denen ucubik arabayı gaza gelen bi arkadaş aldı, bi kere eskişehir ankara yaptım, yetti :) mazda namazda asdasfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 mazdayla ışıklarda geçtiğim adamların hepsi gelmiş burda mazdaya pok atiyür aksodaskdoa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 GONDARCENGIZ said: mazdayla ışıklarda geçtiğim adamların hepsi gelmiş burda mazdaya pok atiyür aksodaskdoa millet kırmızıda duruyo sena ööle geçiyon dimi çakaaall mazdayla başka türlü pisiklet bilem geçemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Uslup son sayfada neden bi anda kiraathane seviyesine geldi ben onu anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Bugün ir ford bayiine gittim, bu kalitesizlik anca reno da var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 KHaRoN said: Uslup son sayfada neden bi anda kiraathane seviyesine geldi ben onu anlamadim. Leopar said: bende 2012 mazda 3 var, almadan once hem fordu hem mazdayi test etmistim. ayni segmente dahil olmalari disinda aralarinda en ufak bir benzerlik yok. yok 3. sayfa deel, arkadas 2. sayfadan yardırdı. genelde yapılan bişi zaten bu patinaj da böööle "sürüş karakteri, direksiyon hissi, şanzıman,platform, vb" bi kaç cancanlı kelime sıkıştırıp, bilmeden, araştırmadan yardırıyorlar kaynak diye sorunca, "teyzem sanayide usta" gibi referanslar felam neyse, bööle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 kaynak iki arabayla ilgili tecrubem iste, daha hala neyi iddia ediyorsun anlamadim. mazdayla ford ayni araba degil, ayni platformu kullanmalari surucuye yansimiyor. bu arada yurt disindayim, burada sizde ki motor secenekleri yok. motor farkindan kaynaklaniyor diyecegim ama sirf motor degil, arabanin geri kalanin da farkli oldugunu biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Leopar said: bu arada yurt disindayim bide amerikadayım dersen mevzuyu kurtarcan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Leopar said: aralarinda en ufak bir benzerlik yok. burdan Leopar said: mazdayla ford ayni araba degil buraya geldin. ha gayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 ne itici bir tipsin sen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Leopar said: mazdayla ford ayni araba degil, ayni platformu kullanmalari surucuye yansimiyor. bir yere gittigim yok, hala ayni seyi savunuyorum. salliyorsun dedin, oradan buradan duyduklarini soyluyor dedin, kaynak yok dedin fakat wikipediadan koydugun copy/paste haricinde bi aksiyonunu gormedik henuz. ayrica american spec olsa ne olur, hani platform ayniydi? kendi tezini kendin olduruyorsun resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 ford önce hız ibresinde kalan plastik çapağını almayı becersin; böle rezillik olmaz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar