Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 valla ne derlerse desinler. gelip yanıma otursa bir emmiymişcesine emmim der bağrıma basarım.
axedice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Yıllar önce bi topikte queeni çok seven ama homofobik olan bi eleman sayfalar boyunca freddy mercurynin aslında numaradan gey taklidi yaptığını, zanzibardan delikanlının hasının çıktığını falan savunmuştu. Kimdi lan acaba Ha bide lisede bizim serviste bi kız vardı, freddy mercurynin ölüm yıldönümünde 1 hafta boyunca siyah giyip yas tutardı.
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 axedice said: Yıllar önce bi topikte queeni çok seven ama homofobik olan bi eleman sayfalar boyunca freddy mercurynin aslında numaradan gey taklidi yaptığını, zanzibardan delikanlının hasının çıktığını falan savunmuştu. Kimdi lan acaba Ha bide lisede bizim serviste bi kız vardı, freddy mercurynin ölüm yıldönümünde 1 hafta boyunca siyah giyip yas tutardı. O kıza ulaşma şansın var mı ya?
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 meditasyon dediniz geldim "is this real life , is this a fantasy" cümlesi ile içimde tuhaf kafalara doğru koştum.. just like a meditation <3
axedice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Cık, şöyle bi fbdan bakındım ama hatırlayamadım adını.
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 axedice said: Yıllar önce bi topikte queeni çok seven ama homofobik olan bi eleman sayfalar boyunca freddy mercurynin aslında numaradan gey taklidi yaptığını, zanzibardan delikanlının hasının çıktığını falan savunmuştu. Kimdi lan acaba http://forum.paticik.com/read.php?12,1557232,1557249#msg-1557249 bu mu?
axedice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 O olabilir de adamın idda ettiği bizim de dalga geçtiğimiz başka mesajlar da vardı.
Öne çıkan mesajlar