Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 freddy mercury en güzel grup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 onun icin soyle boyle diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 valla ne derlerse desinler. gelip yanıma otursa bir emmiymişcesine emmim der bağrıma basarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Yıllar önce bi topikte queeni çok seven ama homofobik olan bi eleman sayfalar boyunca freddy mercurynin aslında numaradan gey taklidi yaptığını, zanzibardan delikanlının hasının çıktığını falan savunmuştu. Kimdi lan acaba Ha bide lisede bizim serviste bi kız vardı, freddy mercurynin ölüm yıldönümünde 1 hafta boyunca siyah giyip yas tutardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 axedice said: Yıllar önce bi topikte queeni çok seven ama homofobik olan bi eleman sayfalar boyunca freddy mercurynin aslında numaradan gey taklidi yaptığını, zanzibardan delikanlının hasının çıktığını falan savunmuştu. Kimdi lan acaba Ha bide lisede bizim serviste bi kız vardı, freddy mercurynin ölüm yıldönümünde 1 hafta boyunca siyah giyip yas tutardı. O kıza ulaşma şansın var mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 meditasyon dediniz geldim "is this real life , is this a fantasy" cümlesi ile içimde tuhaf kafalara doğru koştum.. just like a meditation <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Cık, şöyle bi fbdan bakındım ama hatırlayamadım adını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 axedice said: Yıllar önce bi topikte queeni çok seven ama homofobik olan bi eleman sayfalar boyunca freddy mercurynin aslında numaradan gey taklidi yaptığını, zanzibardan delikanlının hasının çıktığını falan savunmuştu. Kimdi lan acaba http://forum.paticik.com/read.php?12,1557232,1557249#msg-1557249 bu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 O olabilir de adamın idda ettiği bizim de dalga geçtiğimiz başka mesajlar da vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar