Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa G.Saraylı

khala

Öne çıkan mesajlar

bu 17m taraftar olayı şöyle
mesela ben tr'de fenerbahçeliyim ama ispanya da barcelona'yı tutarım onun gibi ama hangi takımlısın sorusuna fenerbahçeliyim derim, barcelona'lıyım demem(yani sempatim var o takıma)

bir ingiliz ya da bir almana sorarsan da galatasary'lıyım demez türkiye de onu tutuyorum der kanımca[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem
Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki:
ulan kelle
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 18 Aralık 2004 19:17 tarihinde demiş ki:
ehueh çok saçma bi kere.

avrupadaki insanlara türkiyede hangi takımı tutuyosunuz diye sorsalar, cevap doğal olarak gs olur.

ama bu soru türkiyeye gelip, insanlara fransada kimi tutuyosunuz demek kadar saçma.

bu 17m taraftarın en mantıklı açıklaması bu bence :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem
Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki:
ulan kelle
Sosyal ağlarda paylaş

said:
uncla, 18 Aralık 2004 19:58 tarihinde demiş ki:
galatasaray avrupa'da marka olmuş bir kulüptür..

taklitlerimizden sakınınız dememişsin...hmmm ilginç...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
khala, 18 Aralık 2004 15:00 tarihinde demiş ki:
Sport&Markt'ın yaptığı Football Marketing araştırmasının 2004 sonuçlarına göre İngiltere, Fransa, İtalya, Almanya, İspanya'da 17 milyon Cimbomlu var.

Avrupa'da Türkiye'ye hep ilkleri yaşatan, tarih yazan Galatasaray'ın, sınır ötesi başarıları tescillendi. Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde verilen habere göre önde gelen pazarlama ve araştırma şirketi Sport&Markt'ın her yıl yaptığı Football Marketing araştırmasının 2004 yılı sonuçları açıklandı. İngiltere, Almanya, İspanya, İtalya ve Fransa'da 170 milyon kişiyi kapsayan araştırmada Avrupa'da en çok tanınan Türk takımı yüzde 61.1 oranla G.Saray oldu. Ayrıca araştırmaya katılanların yüzde 10'u, yani 17 milyonu Cimbom'a sempati duyduğunu belirtti.

P.S: Sabah gazetesinden alıntıdır

sabah gazetesi galatasaraydan kaç para almış merak ettim doğrusu

[edit: bu arada ben de almanyada sadece werder bremeni bilsem almanyada kimi tutuosunuz diince werder bremen derdim,ama werder bremen almanyanın en iyi takımı değil bilmem anlatabildim mi ][signature][hline]^Dallas Mavericks^

[Bu mesaj shapshal tarafından 19 Aralık 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yahu herşeyi bırakın da ben takımımın başarılarını biliyorum ve burada onları diğer insanların gözüne sokmaya çalışmak için topic açmak bana gereksiz geliyor. ayrıca herkes galatasaray'ın başarılarının farkında zaten. galatasaray'ı bu başarılarından dolayı takdir etmeyen insan yoktur herhalde.

ayrıca bütün dünya galatasaraylı olsa ne olur ki? en çok taraftarı olan en büyük klüp olmuyor ki. büyük klüp olmak için önemli olan taraftar sayısı değil, başarıdır..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...