Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa G.Saraylı

khala

Öne çıkan mesajlar

Sport&Markt'ın yaptığı Football Marketing araştırmasının 2004 sonuçlarına göre İngiltere, Fransa, İtalya, Almanya, İspanya'da 17 milyon Cimbomlu var.

Avrupa'da Türkiye'ye hep ilkleri yaşatan, tarih yazan Galatasaray'ın, sınır ötesi başarıları tescillendi. Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde verilen habere göre önde gelen pazarlama ve araştırma şirketi Sport&Markt'ın her yıl yaptığı Football Marketing araştırmasının 2004 yılı sonuçları açıklandı. İngiltere, Almanya, İspanya, İtalya ve Fransa'da 170 milyon kişiyi kapsayan araştırmada Avrupa'da en çok tanınan Türk takımı yüzde 61.1 oranla G.Saray oldu. Ayrıca araştırmaya katılanların yüzde 10'u, yani 17 milyonu Cimbom'a sempati duyduğunu belirtti.

P.S: Sabah gazetesinden alıntıdır
Sosyal ağlarda paylaş

Ya doğrudur.Ençok tanınan takımda.
Ben bu araştırmalara inanmıyorum.Sonuçta hiçbir şirket yapmaz böyle bir araştırma.
Bence en güzel araştırma nüfus sayımında herkese tek tek sorulsun =) Türkiye deki kavgada bitsin.

Ayrıca herkes zıplamasın şimdi.Gsın en çok tanınan türk takımı olduğundan eminim.[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

ha di mi hemen atla sen milli mcadeleye gir daha sorna "biz silah kaçıdık siz naaptınız" üstüne de "GS gavur takımıdır" de hatta birisi daha zıpçıktılık yaspsın "fb yi gs liler kurmuştur desin"

ne saçma salak post atıyorsunuz.. yan, bir sonraki adım o kadar bariz ki.. hemen bok atın hiç beklemeyin..[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ!
Ayrıntılı bilgi burada
Sosyal ağlarda paylaş

sorun falso bir kere..
yani o kadar nabriz bir şey ki o soru "rum-ermen,i- geyiğine girmek bir kere baştan "gs gavur takımıdır" demeye giriş cümlesidir yani..

kusura bakma ama o kadar da salak insanlar değliz

zaten tecrübeyle sabit daha önceki konulardada nasıl girişler sonucnda nasıl sonuçlar çıktı..[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ!
Ayrıntılı bilgi burada
Sosyal ağlarda paylaş

iyide bi de bana sataşıyosunuz...ahanda bakın forgiver ne demiş..şimdi aklıma gelen yüzlerce uyuz cevap var...ama BABACUM abi kızmasın diye vermiyorum...sonra bunlara cevap verince gaza gelim abanıyolar klavyeye yine olan bana oluyor ban yiyorum 2 hafta...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Sosyal ağlarda paylaş

avrupada en çok tanınan turk takımının galatasaray olduguna bende katılıyorum ama taraftar bakımından kesinlikle katılmıyorum..O.Lyon Fenerbahçe maçında lyon dan çok fenerbahçe taraftarının sesi geliyodu bu bir ornek tabi...Fenerbahçenin her avrupa maçında komşu ulkelerden insanlar maçı izlemek için çabalıyor haftalar oncesinden bilet ayırtaya çalısıolar vs vs..O yuzden 17 mil gs li fln hikaye daha turkiyede o kadar yokki avrupada olsun. lol[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J]

Only Cla.Jackal.
Sosyal ağlarda paylaş

editlediğin mesajlar bence hatalı bir şey yazdığını gösteriyor
asist yapılmadan gol atılmaz; zaten bundan önce attığım msj ardeth in bana attığı bir pastı, aynı takımın defans oyuncusu olduğunuzu nerden bilebilirdim, yoksa sahaya 3 takım çıktı aynı anda 2 gol filanmı attımki sende bu kadar sinirlenebiliyorsun
yalnış anlamayın goldan kastım; "oğğ çok gral mesaj attım, of be ne cevap verdim ama" tipi şeyler değil. klasik taraftar atışma postudur kastım
bana istediğini sorabilirsin, sonuçlarına ben değil sen katlanırsın bu şekilde "klavyeye abanmaya" devam edersen[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cintonick, 18 Aralık 2004 16:12 tarihinde demiş ki:
avrupada en çok tanınan turk takımının galatasaray olduguna bende katılıyorum ama taraftar bakımından kesinlikle katılmıyorum..O.Lyon Fenerbahçe maçında lyon dan çok fenerbahçe taraftarının sesi geliyodu bu bir ornek tabi...

80 bin kişilik Roma Olimpiyat stadında Laziolulardan çok bjklilerin sesi geliyordu.
Şimdi bjk nin taraftarı dahamı çok?[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdik Avrupada en çok tanınan Türk takımı nın kim olduğu su götürmez bir gerçektir. Galatasaray.

FB nin maçında daha çok fb seyircisinin sesi duyulmuş. Buda Bir şehre Türk takımı gelecekse tüm gurbetçilerin o maça hangi renklere bağlı olursa olsun gitmesidir. Yani orada bağırıp çağıran sırf Fb li değil Türk taraftarlardır.

GS'nin 17 milyon taraftarı olduğu konusunda biraz şüphelerim var 17 milyon değilse bile en çok taraftarı olan gsdir.

Vieri öküzdür.

TR de ise, Şu anda FB taraftarı en fazla olandır genel kanıya göre ancak eğer FB de avrupa da başarılı olamazsa, 90 lı yılların sonunda ilkokul çağında olan çocukların genellikle gs yi seçtikleri gözönünde bulundurulursa önümüzdeki 5-10 senelik periyodda GS taraftarının FB yi geçmesi muhtemeldir.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xanthe, 18 Aralık 2004 15:33 tarihinde demiş ki:
Vieriye bir spiker Fenerbahçeyi biliyomusunuz dedi;
Vieride Galatasaray da mı oynuo dıe cvp werdı koptum:)

Gerçek mi bu ?[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...